Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΈΤΕΙ ΤΗ ΛΑΪΚΉ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ


Τα πραγματικά οχυρά του ελληνισμού είναι η εθνική του κυριαρχία στο χώρο και η λαϊκή κυριαρχία στη πολιτική και οικονομική διάσταση.
Η εθνική κυριαρχία είναι αλληλένδετη με το εθνικό κράτος, που υπήρξε το όραμα του σύγχρονου ελληνισμού πριν την άλωση της Κωνσταντινούπολης όπως εκφράστηκε από τον φιλόσοφο του Μιστρά Γεώργιο Πλήθωνα Γεμιστό, ένα όραμα που πραγματώθηκε με το αίμα των ελλήνων και τους αγώνες ενάντια στην πολιτική συνύπαρξης με το τούρκο κατακτητή που κορυφώθηκε στην μεγάλη επανάσταση του γένους το 1821 και συνεχίστηκε με τους απελευθερωτικούς αγώνες της Κρήτης , της Μακεδονίας , της Κύπρου.
Η λαϊκή κυριαρχία παρά τους συνεχείς αγώνες , δεν έφτασε ποτέ στη πραγμάτωση της. Πολιτικές και οικονομικές ολιγαρχίες , ξενόφερτα ιδεολογικοπολιτικά ρεύματα που υπέθαλψαν συγκρούσεις και παρήγαγαν μίση , κράτησαν τον λαό διασπασμένο και ανίσχυρο να παραγάγει αυτούσια εθνική πολιτική σκέψη που θα προήγαγε τη λαϊκή κυριαρχία στη πολιτική και οικονομική του οργάνωση , μέσω νέων πολιτειακών θεσμών .
Αυτή η περιορισμένη έως εικονική λαϊκή κυριαρχία δίνει σήμερα τους πικρούς καρπούς της. Αφήνει ελεύθερο ένα σάπιο , διεφθαρμένο και ξενοκίνητο πολιτικό κατεστημένο να πριονίζει την εθνική κυριαρχία και να εκθέτει σε φοβερούς κινδύνους την εθνική κοινωνία αφενός και την κυριαρχία στο χώρο.
Η εθνική κοινωνία μεταβάλλεται σε πολυφυλετικό σύμφυρμα ενώ ο εθνικός χώρος εκτίθεται στο κίνδυνο περαιτέρω συρρίκνωσης σε συνέχεια της ήττας του 1974.
Το συμπέρασμα είναι ένα : χωρίς πραγματική λαϊκή κυριαρχία σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο , είναι αδύνατο να κρατήσουμε υπό τις παρούσες συνθήκες , την εθνική μας κυριαρχία. Όσοι δεν το καταλαβαίνουν είναι ιδιοτελείς ή μωροί και όσοι το αντιστρατεύονται είναι συνεργάτες των εχθρών μας, είναι προδότες.
Ο ελληνισμός θα κρατηθεί στο χώρο του και θα μεγαλουργήσει μέσα από ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
Εμπόδιο στη πραγμάτωση της εθνικής αναγέννησης είναι η συσσώρευση εξουσίας και πλούτου σε λίγα χέρια. Αν τούτα τα δύο καρκινώματα θεραπευθούν , τότε το έθνος θα στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις και θα ισχυροποιήσει την αντίσταση του στις πολλαπλές απειλές που δέχεται. Γιατί ένα λαϊκό κράτος θα αναδείξει την υπεραξία της λαϊκής ενότητας που αποτελεί την πεμπτουσία της ισχύος.
Εθνική ισχύς , σε μια κοινωνία παραδομένη στην ολιγαρχία του πλούτου , σε μια κοινωνία που περιμένει να ζήσει από τα αποφάγια της πλουτοκρατίας , σε μια κοινωνία που διευθύνεται από προδότες και φαύλους , είναι αδύνατο να επιτευχθεί. Που σημαίνει πως θα εκπέσουμε στην ιστορική νύχτα ως ανάξιοι κληρονόμοι ενδόξων προγόνων.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ