Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΟΖ

Τι δεν πήγε καλά κύριε Χριστόφια στον διμερή καθορισμό των ΑΟΖ Κύπρου και Ισραήλ ώστε να καταγγέλλει ο Λίβανος την εν λόγω συμφωνία στα Ηνωμένα Έθνη;
Είστε υποχρεωμένοι να εξηγήσετε στον κυπριακό λαό πως έχουν τα πράγματα. Ποιοι λόγοι υπαγόρευσαν να αγνοήσετε το Λίβανο στην χάραξη των ΑΟΖ και πως αφήσατε την Κύπρο να μπει στο σκοτεινό τούνελ της εχθρότητας με τον Λίβανο και κατ’ επέκταση με τους Παλαιστίνιους και τον Αραβικό κόσμο; Με ποιων τις πλάτες προχωρήσατε σε ενέργειες που εκθέτουν επικίνδυνα την Κύπρο; Ποια συμφέροντα αναλάβατε να εξυπηρετήσετε κύριε Χριστόφια με δεδομένη μάλιστα την εγκατάλειψη της άμυνας μας και την εν έργω πορεία σας προς λύση αποστρατικοποίησης;
Όλα τα δεδομένα δείχνουν πως οδηγείτε την άμυνα και ασφάλεια της Κύπρου στη πλήρη εξάρτηση της από το Ισραήλ. Σε αυτό το ζήτημα ταυτίζεστε με τη δεξιά και την ακροδεξιά υστερία κατά του Ισλάμ και των αράβων.
Η Κύπρος που οραματίζεστε τόσο εσείς όσο και ο κ. Αναστασιάδης θα μετατραπεί σε πεδίο μάχης και διαμοιρασμού συμφερόντων μεταξύ τούρκων , εβραίων , αράβων και ντόπιων πλουτοκρατών . Ένα πεδίο μάχης που θα εξαλείψει κάθε ίχνος ελληνισμού από τα χώματα της.
Τίποτα δεν βλέπουμε να μας σώζει από αυτό τον εφιάλτη παρα μόνο η παρουσία ελληνικού στρατού που θα διασφαλιστεί με την ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ της Κύπρου με την Ελλάδα.
Προέχει η υπεράσπιση της ελληνικότητας της Κύπρου και όχι η εξόρυξη του φυσικού αερίου σε συνθήκες απόλυτης εξάρτησης και αποελληνοποίησης της Κύπρου.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ