Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ

Έλληνες , ας παραμερίσουμε όλες τις μεταφυσικές παραστάσεις που μας διασπούν και μας αποδυναμώνουν. Ας μας ενώσει η πρωταρχική αλήθεια του ελληνικού αίματος σε ένα φλόγινο ποτάμι που θα καθαρίσει το στάβλο του Αυγεία και θα επιβάλει το δίκαιο της ελευθερίας και της εργασίας του λαού.
Μην υποκύπτετε στην κατοχική προπαγάνδα των τοκογλύφων και των πολιτικών ανδρεικέλων τους . Η Ελλάδα μπορεί να γίνει μεγάλη αν η εξουσία περάσει στα χέρια των λαϊκών παραγωγικών δυνάμεων .
Στις τωρινές συνθήκες στραγγαλισμού της εθνικής οικονομίας , η επιστροφή στη δραχμή είναι πράξη εθνικής αυτονομίας, αλληλένδετη με την ενεργοποίηση της εθνικής εργασίας.
Οδηγείστε στα δικαστήρια τους κλέφτες πολιτικούς και τους δορυφόρους τους. Εφαρμόστε το πόθεν έσχες και πάρτε πίσω αυτά που σας έκλεψαν.
Κρατικοποιείστε το παρασιτικό πλούτο των τραπεζών και επιστρέψτε στο λαό τα αρπαχθέντα από το τοκογλυφικό «δίκαιο».
Δημιουργείστε κρατική τράπεζα αναπτύξεως που θα στηρίξει τη παραγωγή και τη τίμια ιδιοκτησία του εργαζόμενου λαού.
Διασφαλίστε τα δικαιώματα των εργαζομένων στα πλαίσια ενός ενιαίου εργατικού δικαίου που δεν θα διαχωρίζει τον δημόσιο υπάλληλο από τον εργάτη του ιδιωτικού τομέα.
Αντιμετωπίστε το μεταναστευτικό σαν μια εισβολή και κτυπήστε τα ντόπια συμφέροντα που την στηρίζουν.
Δείξτε προς όλο τον κόσμο πως η Ελλάδα δεν υποχωρεί . Διεκδικείστε ενιαίο στρατό και ενιαία αποκλειστική οικονομική ζώνη , Ελλάδος – Κύπρου.
Λαική εθνική οικονομία και σκληρή υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας. Καμιά υποχώρηση σε κανένα μέτωπο. Διεκδίκηση των εθνικών δικαίων.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ