Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Το κίνημα του αγανακτισμένου λαού πέφτει στο πεδίο των στημένων συγκρούσεων των ΜΑΤ με τους κουκουλοφόρους τους συστήματος.
Σε αυτή τη φάση απαιτείται η πολυμέτωπη σύγκρουση έξω από το σκηνικό που έστησαν οι μπάτσοι με τους κουκουλοφόρους τους.
Μοναδική επιλογή είναι η κατάληψη των εφοριών και νομαρχιών σε όλη τη χώρα και η αφαίρεση των αρχείων από τα χέρια της δικτατορίας των τοκογλύφων.
Να σταματήσουν επιπρόσθετα οι πληρωμές προς τις τράπεζες μαζί με άλλες ενέργειες που θα αποσκοπούν στη κατάρρευση του συστήματος των τοκογλύφων.
Αυτή θα είναι η καλύτερη έμπρακτη προετοιμασία για την γενική ανατρεπτική επίθεση.
Η αναγέννηση της Ελλάδος περνά κατ’ ανάγκη μέσα από την σύγκρουση με το κατεστημένο. Σε αυτή τη σύγκρουση θα τεθούν πολλά ζητήματα που κυοφορούνται εδώ και αιώνες μέσα στην ελληνική συνείδηση.
Αν δεν εισέλθουν στον αγώνα οι πνευματικές εκείνες δυνάμεις που θα απαιτήσουν την επαναστατική αναθέσμιση της κοινωνίας πάνω στην αρχή της πνευματικής ελευθερίας , τότε είναι αναπόφευκτο να σβήσει και αυτή η προσπάθεια χωρίς κανένα αποτέλεσμα .
Η φλόγα από το αρχαίο ελληνικό πνεύμα πρέπει να ανάψει τους πυρσούς της λαϊκής οργής και μια φωνή να συγκλονίσει την Ελλάδα : ο κόσμος σας είναι για τα σκουπίδια.
Ή θα ορθωθεί σε αυτή τη γη ένας καινούριος κόσμος ή ας γίνουν όλα στάχτη.
Λουκάς Σταύρου
Πρόεδρος ΕΔΗΚ