Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ- ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ ΤΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ


Πρόεδρος της βουλής ανακηρύχτηκε με τη συνδρομή του κ. Κουλία , ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ κ. Ομήρου . Το σοσιαλκαπιταλιστικό έκτρωμα επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο τα δικά του παιδιά.
Ο κ. Ομήρου είναι ένας φανατικός υπερασπιστής του ληστρικού τραπεζικού συστήματος και πρωτεργάτης στην αφαίμαξη των παραγωγικών δυνάμεων του λαού για να παριστάνει τον πονόψυχο σοσιαλιστή.
Στο εθνικό θέμα υποστηρίζει τη διζωνική με περιεχόμενο , δηλαδή συντάσσεται με τον πολιτικό στόχο της τουρκικής εισβολής που έχει ως βασική του επιδίωξη την αυτονομία των τούρκων σε μια ενιαία εδαφική ζώνη.
Στο εθνικό συμβούλιο του Σεπτεμβρίου 2009 υπεστήριξε επίσης την γραμμή της αποστρατικοποίησης που δεν είναι τίποτα άλλο από την υπαγωγή της ασφάλειας και άμυνας μας στους άγγλους και στο Ισραήλ.
Από τις μετακινήσεις και τις ζυμώσεις στο κονκλάβιο των μειοδοτών δεν περιμένουμε τίποτα θετικό. Τα πράγματα δείχνουν πως το εθνικό θέμα θα περιτυλιχθεί στο άμεσο μέλλον με μια πατριωτική ασημόκολλα που μέσα της θα διατηρείται ζεστή η κατάπτυστη υποχώρηση.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ