Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


Η έκρηξη στο Βασιλικό ήταν ένα γεγονός που αναδεικνύει το διεφθαρμένο κομματοκρατικό σύστημα της αστικής δημοκρατίας. Σίγουρα ευθύνονται η κυβερνόντες και κάποια συγκεκριμένα άτομα για ότι συνέβη . Υπάρχουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες που μάλλον θα καλυφθούν τεχνηέντως από το σύστημα.
Ο λαός αυτός που ανέδειξε αυτό το σύστημα και το στηρίζει ενσυνειδήτως, αφού περάσουν οι πρώτες μέρες των συναισθηματικών αντιδράσεων θα επιστρέψει στην παρατεταμένη ύπνωση του. Το επόμενο βήμα του είναι να συμπορευθεί αγκαλιά με τους φονιάδες και νεκροθάφτες του , στον εθνικό κατήφορο του ραγιαδισμού. Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση και αλοίμονο αν δεν την περιγράψουμε ως έχει , αλοίμονο αν την επικαλύψουμε με κολακείες όπως κάνουν οι ρυπαροί πολιτικάντηδες.
Εκείνο που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως η σωτηρία μας δεν θα έρθει από αλλού αλλά μονάχα μέσα από την αφύπνιση του λαού και την συμμετοχή σε μια πραγματική δημοκρατία που θα πάρει πίσω την εξουσία που παρέδωσε στα κόμματα και θα την διαχειριστεί ο ίδιος μέσα από νέους θεσμούς .
Η θλίψη από τον χαμό των συμπολιτών μας ας γίνει αιτία αυτής της λαϊκής αφύπνισης που έχει ανάγκη ο κυπριακός ελληνισμός για να συνεχίσει να υπάρχει στη γη των πατέρων του.
Δεν αρκεί να απαιτήσουμε χωρίς υποχώρηση την ανάληψη των πολικών ευθυνών και την παραίτηση της δολοφονικής κυβερνήσεως , δεν αρκεί να απαιτήσουμε την απονομή των ποινικών ευθυνών , αλλά να προχωρήσουμε παραπέρα στην απαίτηση για ριζική αναθέσμιση της κοινωνίας με σκοπό την λαϊκή και εθνική κυριαρχία.
Στη ροπή προς τη λήθη αντιτάσσουμε τον ανυποχώρητο εθνικιστικό ιδεολογικοπολιτικό αγώνα. Πολεμούμε ότι αποτελεί μέρος αυτού του σάπιου κατεστημένου και του φαντασιακού διακόσμου του.
Ένας καινούριος κόσμος θα ανατείλει μέσα από την απόλυτη άρνηση του συστήματος και των υλικών και μεταφυσικών υποστυλωμάτων του.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ