Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ζήτω ο Διγενής, ζήτω η ΕΟΚΑ.


Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα αποτίει φόρο τιμής στον γενναίο μαχητή του έθνους και θρυλικό αρχηγό της ΕΟΚΑ Γεώργιο Γρίβα – Διγενή , που σαν σήμερα στις 27 Ιανουαρίου του 1974 άφησε τη τελευταία του πνοή στις επάλξεις του αγώνα για μια Κύπρο ελεύθερη και ελληνική. Μπροστά στο τάφο του αρχηγού μας υποκλινόμαστε και ανανεώνουμε τον όρκο του αγώνα για απελευθέρωση της πατρίδος από τους τούρκους και άγγλους κατακτητές , που δυστυχώς στα σχέδια τους βρίσκουν συνεργούς και ομόθυμους τους πολιτικάντηδες του ενδοτισμού , τους προσκυνημένους νενέκους.

Καταγγέλλουμε κάθε προσπάθεια αποδοχής των στόχων της τουρκικής εισβολής στα πλαίσια της διζωνικότητας και της ομοσπονδίας υπό οποιαδήποτε μορφή, που θα οδηγήσουν στην τουρκοποίηση ολόκληρης της Κύπρου υπό αγγλική κηδεμονία.
Στα σημερινά γεωπολιτικά δεδομένα απαιτούμε την αναβίωση του ενιαίου αμυντικού δόγματος και τη μετατροπή του σε ενιαίο στρατό Ελλάδος-Κύπρου , για αποτελεσματικότερη υπεράσπιση της κυπριακής δημοκρατίας και του δικαιώματος αυτής να ασκήσει τη κυριαρχία της στην κατεχόμενη επικράτεια της.
Ζήτω ο Διγενής , ζήτω η ΕΟΚΑ.