Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Το κυπριακό κατεστημένο στηρίζει την κατοχή

Το άνοιγμα των οδοφραγμάτων ήταν μια πράξη εσχάτης υποχώρησης που εμπίπτει στα πλαίσια επιβολής μιας εμπράγματης λύσης έξω από τις διεξαγόμενες συνομιλίες και την έκβαση τους.
Η ελεύθερη διακίνηση , τουριστών που έρχονται στη Κύπρο μέσω του αεροδρομίου της Τύμπου , από τα κατεχόμενα προς την ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας , έδωσε τη δυνατότητα στους κατακτητές να αναβαθμίσουν το τουριστικό τους προϊόν και να καταστήσουν τα κατεχόμενα τουριστικό προορισμό μέσω Τουρκίας.

Το γεγονός αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στη τουριστική μας βιομηχανία καθώς και στις κυπριακές αερογραμμές .
Πράγμα το οποίο δείχνει για άλλη μια φορά πως η πολιτική του ραγιαδισμού πλήττει άμεσα και την οικονομία του τόπου.
Το ενδοτικό κατεστημένο βρίσκει άπειρους τρόπους να στηρίζει την κατοχή.
Αν δεν κλείσουν τα οδοφράγματα και αν δεν τονισθεί προς όλο τον κόσμο πως τα κατεχόμενα δεν είναι πύλη διέλευσης στη Κύπρο και ότι εκεί υπάρχει κατοχή , υπάρχει παραβίαση διεθνών νόμων και ανθρωπίνων δικαιωμάτων , τότε θα πληγεί ακόμα περισσότερο η οικονομία μας ,εκτός των άλλων δεινών που τα ανοικτά οδοφράγματα επισωρεύουν.
Το κλείσιμο των οδοφραγμάτων αλλά και ο τερματισμός της πολιτικής του ραγιαδισμού είναι αναγκαίες επιλογές που αφορούν την επιβίωση του κυπριακού ελληνισμού και την παραμονή στα χώματα του.
Να κλείσουν τα οδοφράγματα .
Να σταματήσει η υποχώρηση και ο εξευτελισμός της κυπριακής δημοκρατίας.

Γραφείο τύπου και ενημέρωσης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ