Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Ο βρόμικος ρόλος του ΔΗΚΟ (Δημοκρατικού κόμματος)

 Το Δημοκρατικό Κόμμα (ΔΗΚΟ) , σύμφωνα με δηλώσεις του Καρογιάν περιμένει και άλλους να δηλώσουν υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές ώστε να έχει την δυνατότητα επιλογής. Θα στήσει με λίγα λόγια την ΠΑΣΑΡΕΛΛΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ. Σε τέτοιο κατάντημα έχει ριφθεί ο τόπος από το ενδοτικό και προδοτικό ΔΗ.ΚΟ.
Όσοι περιστρέφονται γύρω από το ΔΗΚΟ με προτεταμένη χείρα συνεργασίας , δεν καταλαβαίνουν ότι εκπορνεύουν τη πολιτική ακόμα και με το πλησίασμα τους σε αυτό το κόμμα;
Δεν καταλαβαίνουν ότι το εν λόγω κόμμα έχει , από τον καιρό που δημιουργήθηκε από την διοικούσα εκκλησία , προορισμό να ξεπουλήσει την Κύπρο μέσα από την διαδικασία της εμπράγματης λύσης που στοχεύει στην παγίωση και νομιμοποίηση των δεδομένων της εισβολής;

Δεν καταλαβαίνουν ότι το ΔΗΚΟ ευθύνεται για την άρση της εμπολέμου καταστάσεως και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων με τα μύρια δεινά που επέφερε στο τόπο , ότι μας έφερε το σχέδιο Ανάν αντί να το πετάξει στα μούτρα όλων αυτών που μας πίεζαν να το αποδεχτούμε , ότι εγκαινίασε με το δημοψήφισμα του 2004 τον διαχωρισμό της αρχής του λαού της κυπριακής δημοκρατίας σε δύο εκλογικά σώματα , ότι κατά παράβαση των διεθνών νόμων περί του εγκλήματος του μαζικού εποικισμού επέτρεψε την συμμετοχή των εποίκων στο εν λόγω δημοψήφισμα “νομιμοποιώντας” έτσι την παρουσία τους στη Κύπρο και ανοίγοντας το κεφάλαιο που από το ίδιο το ΔΗΚΟ τέθηκε , της παραμονής χιλιάδων εποίκων στο τόπο μας στα πλαίσια της επιδιωκόμενης λύσης;
Η απάντηση είναι απλή. Βεβαίως καταλαβαίνουν τον βρόμικο ρόλο του ΔΗΚΟ και συναινούν μαζί του στην προσπάθεια ολοκλήρωσης της προδοσίας.
Καταλάβετε όμως ένα πράγμα , ενδοτικοί . Μόνο η γραμμή του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος για υπεράσπιση της κυπριακής δημοκρατίας και επέκταση της κυριαρχίας της στην κατεχόμενη επικράτεια της , γραμμή η οποία εκφράστηκε και από την Ρωσία , αποτελεί την ορθή και εθνική επιλογή.
Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η κατεχόμενη επικράτεια μας σε ζώνη ελεγχόμενη από τους Τούρκους .
Για αυτό ας σταματήσουν ορισμένοι να εμφανίζονται ως αντί-ομοσπονδιακοί και από την άλλη να αποδέχονται τη διζωνικότητα υπό τον μανδύα της λεγόμενης ευρωπαϊκής λύσης και του σεβασμού δήθεν των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Στις δύο γραμμές που εκφράζουν οι Χριστόφιας και Αναστασιάδης , επιχειρείται τώρα η τρίτη γραμμή του διζωνικού ξεπουλήματος της πατρώας γης που ο ενδιάμεσος χώρος και η εκκλησία απεργάζονται. Θέλουν να εγκλωβίσουν το λαό σε αυτές τις τρεις ενδοτικές επιλογές και να αποκλείσουν την στρατηγική της απελευθέρωσης .
Επιτέλους ας αποφασίσει και αυτός ο λαός τι θέλει.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος - ΕΔΗΚ