Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Εθνικιστική αριστερά : Να αφεθούν σε κατάρρευση οι προβληματικές τράπεζες

Οι κυπριακές τράπεζες αντί να επενδύσουν στον τομέα της εσωτερικής παραγωγής και ανάπτυξης ώστε να έχουμε μια δυνατή παραγωγική βάση , προτίμησαν να επενδύσουν τοκοληστρικά στα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου , γνωρίζοντας πως έτσι καταλήστευαν τον ελληνικό λαό και συντηρούσαν το σύστημα της διαπλοκής και της ξένης εξάρτησης.
Τώρα που η απομείωση των ελληνικών ομολόγων προκάλεσε ζημιά στις τράπεζες με πρώτη και καλύτερη την Λαϊκή , ζητούν από τον φορολογούμενο κύπριο πολίτη να στηρίξει τις τράπεζες τους.
Μα αυτό τον πολίτη τον εγκαταλείψατε στο όνομα του εύκολου τυχοδιωκτικού κέρδους , συρρικνώσατε στο έπακρο την παραγωγή του και τον ρίξατε στα φορολογικά αρπάγια του κράτους.
Τώρα ζητάτε από αυτή την κατασπαραγμένη παραγωγική βάση να σας στηρίξει φορτώνοντας την με τεράστια χρέη και επιβαρύνοντας την με νέους επαχθείς φόρους .
Αυτή την νέα επίθεση στο λαό , ο Αβέρωφ Νεοφύτου την ονομάζει “διάσωση της οικονομίας”. Ψέμα κύριε Αβέρωφ Νεοφύτου. Διάσωση του ληστρικού χρηματοπιστωτικού συστήματος να την ονομάζετε για να ανταποκρίνεστε στην αλήθεια.
Ο λαός δεν έχει καμία υποχρέωση να στηρίξει τους τραπεζίτες. Ο λαός και η οικονομία του θα διασωθούν αν αφεθούν οι προβληματικές τυχοδιωκτικές τράπεζες να καταρρεύσουν και πάνω από τα ερείπια τους να αναδυθεί ένας νέος κύκλος ροής του χρήματος υπό κρατικό έλεγχο και κρατική κατεύθυνση προς την ανάπτυξη και την αναβάθμιση της εθνικής παραγωγής.
Μόνο με αυτό το τρόπο θα κτυπηθεί σε εθνικό επίπεδο ο καπιταλισμός και θα ανορθωθεί η εθνική οικονομία. Μιλούμε για τον καπιταλισμό που έχει όνομα και όχι για τον αόριστο καπιταλισμό στον οποίο αναφέρονται οι διάφοροι σοσιαλιστές ενώ ταυτόχρονα υποκλίνονται στα συμφέροντα της ντόπιας ιδιωτικής και εκκλησιαστικής ολιγαρχίας του παρασιτικού πλούτου.
Ας κατανοήσει επιτέλους αυτός ο λαός , την υποκρισία της διεθνιστικής αριστεράς και των σοσιαλιστών. Μοναδική ιδεολογία αντίστασης και κατεδάφισης των συμφερόντων του καπιταλισμού σε εθνικό επίπεδο , αποτελεί η ιδεολογία και πολιτική έκφραση της εθνικιστικής αριστεράς, του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος .
Αγώνας για μια αυτοδύναμη εθνική οικονομία ενάντια στον καπιταλισμό , την παρασιτοκρατία , τον διεθνιστικό σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ