Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τι απέγινε η επένδυση των κινέζων ;

 Η υπόθεση της κινεζικής επένδυσης στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας φαίνεται να έχει μπλέξει στα δύσοσμα κανάλια της γραφειοκρατίας . Το κράτος επίσης αδυνατεί να ασκήσει την λαϊκή κυριαρχία και υποκύπτει σε ιδιωτικά συμφέροντα υπό την σκιά μιας αντιλαϊκής νομολογίας .
Εξ ονόματος του κυπριακού λαού και του γενικού συμφέροντος , το κράτος όφειλε να ακυρώσει την υφιστάμενη συμφωνία με την ιδιωτική εταιρεία και να προχωρήσει στην άμεση διαπραγμάτευση με τους κινέζους πάνω στη βάση της ανταποδοτικότητας .

Με λίγα λόγια , να γίνει αποδεκτή η κινεζική επένδυση προώθησης των κινεζικών προϊόντων , εφόσον και αυτοί απορροφήσουν κάποια από τα αγροτικά μας προϊόντα . Μόνο μέσα από αυτό το δρόμο θα έχει ωφελήματα ο λαός και όχι η ολιγαρχία του πλούτου η διαπλεκόμενη με την κομματοκρατία.
Ενώ εκφράζεται από διάφορους ξένους , ενδιαφέρον για επενδύσεις στη Κύπρο , η κυβέρνηση Χριστόφια εμφανίζεται ανίκανη να τις χειριστεί με αποτέλεσμα να αποθαρρύνονται οι επενδυτές και να ματαιώνονται οι επενδυτικές προσπάθειες.
Η γραφειοκρατία του σάπιου πελατειακού συστήματος δεν αφήνει τίποτα να λειτουργήσει , υποκινούμενη από ιδιωτικά και κομματικά συμφέροντα. Στο τέλος αυτός ο λαός θα βουλιάξει στην φτώχεια εξαιτίας των πολιτικών σκοπιμοτήτων που ο διεφθαρμένος δημοσιοϋπαλληλικός υπόκοσμος υπηρετεί.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ