Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Αντισταθείτε στην συνωμοσία της οικονομικο-πολιτικής ολιγαρχίας

Έλληνες της Κύπρου , άνθρωποι του τίμιου μόχθου , η κυβέρνηση Χριστόφια , υποστηριζόμενη και πιεζόμενη από την αντιπολίτευση, αποφάσισε να στηρίξει τους ντόπιους τοκογλύφους , ρίχνοντας την οικονομία της κοινωνίας στα γρανάζια του μηχανισμού στήριξης και των υπέρογκων διακρατικών δανείων.
Οι τραπεζίτες ως κοινοί τοκογλύφοι , αντί να επενδύσουν στο τόπο μας , επένδυσαν κερδοσκοπικά σε ομόλογα άλλων κρατών και έχασαν .
Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να τους στηρίξουμε μπαίνοντας στο τούνελ μιας παρατεταμένης φτώχειας που θα μας αναγκάσει στο τέλος να εγκαταλείψουμε τη γη της πατρίδος για ένα κομμάτι ψωμί στη ξενιτειά.
Αν συμβεί αυτό δεν θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στη πατρίδα , γιατί θα την εποικήσουν οι τούρκοι . Κτηνομογγολικές ορδές θα επελάσουν στην έρημη γη της πατρίδος που θα μείνει ανυπεράσπιστη από την νεολαία της.
Έλληνα της Κύπρου απαίτησε να εκδικαστούν οι ένοχοι της οικονομικής ερήμωσης , διεκδίκησε την κρατικοποίηση των τραπεζών και τη φορολόγηση του συσσωρευμένου πλούτου . Αν θέλεις να παραμείνεις στη γη των πατέρων σου , σύντριψε τα συμφέροντα της ολιγαρχίας του παρασιτικού πλούτου και πάρε την εξουσία στα χέρια σου.
Ενδυνάμωσε το εθνικοκοινωνικό κίνημα , το πολιτικό οχυρό του εργαζόμενου κυπριακού ελληνισμού , το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα.
Τούτη την ώρα η διάσωση της οικονομίας είναι το πρώτιστο εθνικό ζήτημα , αλληλένδετο με την δυνατότητα παραμονής στη γη των πατέρων μας. Γιαυτό μην αναβάλλετε τον αγώνα , εναντιωθείτε σθεναρά στις επιλογές της οικονομικο-πολιτικής ολιγαρχίας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ