Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΕΞΩ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Την ημέρα έναρξης της προεδρίας της Ε.Ε απο την Κυπριακή Δημοκρατία , που θα γίνει στο αρχαίο θέατρο του Κουρίου , υπό αγγλική επιτήρηση , καλείται σύσσωμος ο λαός να διαδηλώσει την οργή του κατά των άγγλων κατακτητών και να βροντοφωνάξει : ΕΞΩ ΟΙ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΒΆΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΠΡΟ.

Η διαδήλωση αυτή , κάτω από τα μάτια ολόκληρης της Ευρώπης , θα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να μάθουν οι Ευρωπαίοι εταίροι πως ο λαός της Κύπρου επιθυμεί μια πραγματική ανεξαρτησία που δεν θα στηρίζεται σε κατακτητικά συντάγματα και σε ξένες εγγυήσεις.
Ο αγώνας ενάντια στη παραμονή των αγγλικών βάσεων , ενάντια στο κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης , ενάντια στις συνθήκες εγγυήσεως και συμμαχίας , θα δηλώνει επίσης την άρνηση του λαού μας να δεχθεί ένα νέο κατακτητικό σύνταγμα που σφυρηλατείται μέσα απο τις συνομιλίες με τους τούρκους κατακτητές και θα λαμβάνει υπόψιν τα “δεδομένα” της τουρκικής κατοχής.
Στο αρχαίο θέατρο του Κουρίου κτυπά η καρδιά του ελληνισμού. Κάτω τα χέρια σας από την εθνική κληρονομιά μας , αιμοσταγείς και δόλιοι εγγλέζοι.

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
Η φωνή της εθνικιστικής αριστεράς