Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Οι σοσιαληστές της ΕΔΕΚ πουδράρουν το απεχθές σύνταγμα της Ζυρίχης

Στο κομματοκρατούμενο κοινοβούλιο της κυπριακής δημοκρατίας , που έχει για κορώνα και στολίδι της το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης , ένα σύνταγμα που προσβάλλει τον κυπριακό ελληνισμό , κατέθεσε πρόταση κάποιος βουλευτής της ΕΔΕΚ , σχετικά με την κατάθεση υποψηφιότητας προέδρου της δημοκρατίας , και ζητά όπως ο υποψήφιος προτείνεται από κάποιο κοινοβουλευτικό κόμμα ή από χίλιες υπογραφές πολιτών. Επιπρόσθετα ζητά όπως το παράβολο που κατατίθεται , αυξηθεί από περίπου 1700 ευρώ σε 35.000 ευρώ.

Είναι γνωστός ο ρόλος της ΕΔΕΚ , αυτού του κόμματος της ιδεολογικής εξαπάτησης του λαού και της απροκάλυπτης στήριξης του ληστρικού ιδιωτικού τραπεζιτικού συστήματος. Είναι γνωστός ο ρόλος του εν λόγω κόμματος στην στήριξη του Ζυριχικού αίσχους με την συμμετοχή του στο τότε Μακαριακό παρακράτος.
Με την πρόταση αυτή η ΕΔΕΚ βγάζει το δημοκρατικό της προσωπείο και αποκαλύπτει σε όλη της την αποκρουστικότητα την αντιλαϊκή ταυτότητα της.
Χτενίζουν και πουδράρουν το απεχθές σύνταγμα της Ζυρίχης ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τα ανίερα και αντιλαϊκά συμφέροντα τους. Έρχεται όμως η ώρα που το κατακτητικό σύνταγμα σας θα το πετάξουμε στα σκουπίδια και θα γκρεμίσουμε το αγγλικό τέρρας που στέκεται στην πρόσοψη του προεδρικού για να θεσπίσουμε επιτέλους το πρώτο ελεύθερο σύνταγμα της κυπριακής δημοκρατίας που δεν πρόλαβαν να θεσμίσουν οι ήρωες της ΕΟΚΑ γιατί ο αγώνας τους καπελώθηκε και αναχαιτίστηκε από τους προδότες.
Έχουμε δικαίωμα ως λαός , είναι χρέος προς τους ήρωες μας , να θεσμίσουμε σύνταγμα ελεύθερο και λαϊκό όπως οι παμμέγιστοι ήρωες του 1821 στην Α εθνοσυνέλευση την 1η Ιανουαρίου του 1822 στην Επίδαυρο.
Κάτω το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης , ζήτω το πρώτο ελεύθερο σύνταγμα της κυπριακής δημοκρατίας .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ