Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Συνδικαλιστικώς ελεγχόμενη διαμαρτυρία πατατοπαραγωγών

Οι πατατοπαραγωγοί κλείνουν σήμερα τους δρόμους εις ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προϊόντα που “νομίμως” έρχονται από τα κατεχόμενα αλλά δεν τηρούν τις προδιαγραφές υγείας διότι είναι ψεκασμένα με απαγορευμένα φυτοφάρμακα.
Δεν διαμαρτύρονται γιατί έρχονται προϊόντα από τα κατεχόμενα , ούτε γιατί υπάρχει συμφωνία από το 2004 μεταξύ της κυπριακής κυβέρνησης και των κατακτητών για διακίνηση προϊόντων από την κατεχόμενη στην ελεύθερη επικράτεια. Η διαμαρτυρία αφορά μόνο τα φυτοφάρμακα.

Το γεγονός ότι οι πατατοπαραγωγοί θα πεινάσουν αν η αγορά πλημμυρίσει από τουρκικά προϊόντα που προφανώς θα έρχονται από την τουρκία επιχορηγημένα για να προσφέρονται σε χαμηλή τιμή με σκοπό να πλήξουν παραγωγικές ομάδες του τόπου , δεν ενοχλεί τους ελεγχόμενους από τα κόμματα συνδικαλιστικούς καραγκιόζηδες που παριστάνουν τους εργατοπατέρες.
Δηλαδή υπουργέ , εκτός του ότι ανοίξατε τα οδοφράγματα κάνατε και συμφωνίες με τους τούρκους για την διακίνηση των προϊόντων τους προς την ελεύθερη επικράτεια της κυπριακής δημοκρατίας. Και επιπρόσθετα παροτρύνετε τους πρόσφυγες να καταφεύγουν στα όργανα των κατακτητών για να ξεπουλήσουν την γη τους και να λύσετε στη πράξη το θέμα του εδαφικού.
Εμείς τα λέμε , ο λαός τα βλέπει και αντί να διαμαρτύρεται επιλέγει παθιασμένα τις ηγεσίες που τον ξεπουλούν και τον προδίδουν .
Αυτό είναι το κατάντημα μας που το ωραιοποιούμε στα μνημόσυνα με εθνικιστικά συνθήματα και λόγια , λόγια , λόγια.
“Ένας νεκρός λαός
στα χέρια ρυπαρών επιτηδείων.”

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ