Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Το τουρκοπροσκυνημένο κατεστημένο υλοποιεί μυστικές συμφωνίες με τους τούρκους

Με την υπόθεση Τύμβιου πήραμε ξεκάθαρη θέση από την πρώτη στιγμή. Καταγγείλαμε την μεθόδευση της κυβέρνησης Χριστόφια ως μειοδοτική πράξη αναγνώρισης κατοχικών οργάνων που θα οδηγήσει στο ξεπούλημα της πατρώας γης προς τους τούρκους κατακτητές.
Η αναγνώριση των κατοχικών οργάνων αποτελεί βήμα της σταδιακώς εφαρμοζόμενης ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΗΣ ΛΥΣΗΣ που άρχισε με το άνοιγμα των οδοφραγμάτων και συνεχίζεται με άμεσο και ορατό στόχο την αποδοχή απευθείας εμπορίου μεταξύ Ε.Ε και κατεχομένων με αντάλλαγμα το άνοιγμα της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου και με την συνεκμετάλλευση του φυσικού αερίου ανεξάρτητα από την πορεία των διαπραγματεύσεων για την λύση του κυπριακού.

Όλα αυτά δείχνουν ότι υπάρχουν μυστικές συμφωνίες με τους τούρκους που υλοποιούνται κατά γράμμα. Το ενδοτικό κατεστημένο είναι μια σύναξη τουρκοπροσκυνημένων που ξεπουλά την πατρίδα.
Το άρθρο του καθηγητή Κώστα Μαυρίδη “γιατί τόση σιωπή” που αναφέρεται στην υπόθεση Τύμβιου επιβεβαιώνει τις δικές μας καταγγελίες και ενισχύει τον αγώνα μας ενάντια στους τουρκοπροσκυνημένους.
Ο καθηγητής Κώστας Μαυρίδης δείχνει το δρόμο στην σιγώσα και αδιάφορη διανόηση που πρέπει επιτέλους να περάσει στην αντίσταση και στη σύγκρουση με το αντικοινωνικό και αντεθνικό κατεστημένο.
Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ
υποφήφιος προεδρικών εκλογών