Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Όργανο των τοκογλύφων το ΕΥΡΩΚΟ

Το ΕΥΡΩΚΟ καλεί τον πρόεδρο της δημοκρατίας να παραιτηθεί αν δεν θέλει να υπογράψει το μνημόνιο.
Ερωτούμε τους “δημοκράτες” του ΕΥΡΩΚΟ. Υπάρχει λαϊκή εντολή για υπογραφή του μνημονίου την οποία είναι υποχρεωμένος ο πρόεδρος να εφαρμόσει;

Λαϊκή εντολή δεν υπάρχει , παρά μόνο απόφαση των κομματικών επιτελείων να υποτάξουν την πατρίδα στους διεθνείς τοκογλύφους από όπου θα καρπωθούν οι ντόπιοι τραπεζίτες που για ένα μεγάλο διάστημα καταλήστευαν την Ελλάδα θησαυρίζοντας από τα ελληνικά ομόλογα με τα υπέρμετρα επιτόκια.
Οι κυπριακές τράπεζες παίξανε ένα βρόμικο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδος , συμμετέχοντας στην κερδοσκοπική επίθεση που δέχθηκε από διεθνείς τράπεζες , οίκους αξιολόγησης και τυχοδιώκτες της αγοράς.
Οι κυπριακές τράπεζες μαχαίρωσαν πισώπλατα την Ελλάδα και τώρα ζητούν από τον κυπριακό λαό να σηκώσει το βάρος των απωλειών τους που ήταν αναπόφευκτο να έχουν από την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας που οι ίδιοι προκάλεσαν.
Η θέση μας είναι πως οι τράπεζες αυτές δεν πρέπει να στηριχθούν από τους φορολογούμενους αλλά να αφεθούν να καταρρεύσουν και το κράτος να κατασχέσει τα περιουσιακά τους στοιχεία για να περισώσει κάποιες καταθέσεις μικροκαταθετών.
Αν οι τράπεζες αυτές καταρρεύσουν , ο λαός θα έχει διπλό όφελος. Πρώτα γιατί θα απαλλαχθεί από το μνημόνιο που επιχειρούν να του επιβάλουν τα πολιτικά τσιράκια του διεθνούς και ντόπιου τραπεζικού συστήματος και δεύτερο γιατί θα μηδενιστούν τα χρέη του προς αυτές τις τράπεζες.
Η σεισάχθεια θα εφαρμοστεί με την κατάρρευση και την κατάσχεση των τραπεζών. Ο λαός πρέπει να βγει στους δρόμους να αποτρέψει το μνημόνιο και να ανατρέψει τους υποστηρικτές του.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ