Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Ορθά τα λάβαρα γενναίοι Έλληνες της Κύπρου

Το φυσικό αέριο χωρίς ισχυρή εθνική άμυνα στο τέλος θα γίνει ο τάφος της Κύπρου. Διότι για την εξόρυξη και εκμετάλλευση του , το ενδοτικό πολιτικό κατεστημένο , υπό την πίεση των ισραηλινών και των άγγλων , θα προχωρήσει αδίστακτα στην ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ της κυπριακής ΑΟΖ με τους τούρκους.

Εμείς οι εθνικοκονωνιστές αντιτάσσουμε σε αυτή την παθητική και ραγιαδίστικη στάση των κρατούντων , το αίτημα της αναβάθμισης του ενιαίου αμυντικού δόγματος σε ενιαίο ελληνικό στρατό. Μόνο με την παρουσία των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στο νησί θα είμαστε σε θέση να υπερασπιστούμε αποτελεσματικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Ταυτόχρονα λέμε πως , ο πλούτος της ΑΟΖ μας , δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να μεταβιβαστεί στην εκκλησιαστικό-ιδιωτική ολιγαρχία -πλουτοκρατία. Ο πλούτος αυτός ανήκει στο λαό και μόνο ο λαός έχει δικαίωμα να τον καρπωθεί.
Η υποθήκευση της ΑΟΖ μας για να στηριχθούν οι τοξικές τράπεζες συνιστά επίσης εθνική προδοσία. Μια προδοσία που σώζει τους τραπεζίτες και το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα της κομματοκρατίας.
Τα συμφέροντα της εκκλησιαστικό-ιδωτικής πλουτοκρατίας συμπίπτουν με την γραμμή της συνεκμετάλλευσης , που ανοίγει το δρόμο στην συγκυριαρχία , είτε μέσω υποχωρήσεων κάτω από το τραπέζι (πορεία εμπράγματης λύσης) είτε ακόμα και με καταληκτική συμφωνία που θα κινείται στα προτασιακά πλαίσια των τριών συστημικών υποψηφίων ( Μαλάς – Αναστασιάδης – Λιλλήκας ).
Το πολιτικό κατεστημένο ως η έκφραση της πλουτοκρατίας , μας οδηγεί στην τουρκοκρατία.
Αν μπούμε σε πορεία συνεκμετάλλευσης και συγκυριαρχίας υπό οιανδήποτε μορφή , τότε η Κύπρος μετατρέπεται σε επαρχία της Τουρκίας.
Από μια τέτοια κατάσταση η ολιγαρχία δεν θα χάσει τίποτα , τουναντίον θα ευνοηθεί ακόμα περισσότερο από τους νέους σουλτάνους. Ο λαός θα κλαίει τη μοίρα του που κάποιοι θα του λένε πως ήταν θέλημα θεού.
Τα πράγματα έτσι έχουν και αν δεν θέλετε να τα δείτε , αν αποστρέφετε το βλέμμα σας , δικαίωμα σας. Να ξέρετε όμως πως θα ζήσετε σκλάβοι και σεις και τα παιδιά σας και θα ανταμώνετε στη ξενιτειά και θα κλαίτε που δεν σταθήκατε να πολεμήσετε για το λαό και τη πατρίδα.
Μεγάλη τιμή όμως , που θα κληρονομηθεί στην ιστορία , θα κοσμήσει τις ψυχές εκείνων που θα ορμήσουν ως γενναίοι Έλληνες να πολεμήσουν για την απελευθέρωση και την δικαιοσύνη.
Ορθά τα λάβαρα γενναίοι Έλληνες της Κύπρου .

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ
υποψήφιος προεδρικών εκλογών της κυπριακής δημοκρατίας