Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ποιαν “ανεξαρτησία” γιορτάζετε αγγλοτουρκοπροσκυνημένοι ;

Γιορτάζει σήμερα το Ζυριχικό πολιτικό-οικονομικό κατεστημένο την ανεξαρτησία της κυπριακής δημοκρατίας .
Για 52 χρόνια η Κύπρος υποφέρει από αυτό το κατεστημένο που ανέλαβε να διαχειριστεί το μετά-αποικιακό μόρφωμα που μας επέβαλαν οι άγγλοι κατακτητές στήνοντας ένα κρατικό μηχανισμό εξυπηρέτησης της ολιγαρχίας επί των συμφερόντων της οποίας ορθώθηκε η λεγόμενη κυπριακή συνείδηση και εκβλάστησε ως επί δυσώδους κοπριάς κάθε ανθελληνικό μένος .

Η οικονομικό-πολιτκή αυτή ολιγαρχία στην οποία συμμετείχαν δεξιοί και αριστεροί κράτησε τη Κύπρο ανυπεράσπιστη ,μακράν του εθνικού κορμού για να λιμένεται μέχρι πρόσφατα την κλειστή αγορά της Κύπρου. Αυτοί οι ανθέλληνες βεβηλωτές των ιερών αγώνων , θησαύρισαν στήνοντας τα παζαράκια τους πάνω από τους τάφους των ηρώων της ΕΟΚΑ και είναι σήμερα πανέτοιμοι να παραδώσουν την πατρίδα στην συνεκμετάλλευση και συγκυριαρχία με τους τούρκους και άγγλους κατακτητές.
Ποιαν ανεξαρτησία γιορτάζετε αγγλοτουρκοπροσκυνημένοι ; Είμαστε η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση που μόνον κατ, όνομα είναι ανεξάρτητη και ισότιμη με τα άλλα κράτη -μέλη , είμαστε το μοναδικό ετεροπροσδιορισμένο κράτος , που τελεί κάτω άπο ένα κατακτητικό σύνταγμα που μας επέβαλαν οι άγγλοι μαζί με τις λεγόμενες συνθήκες εγγυήσεως και συμμαχίας .
Πραγματική ανεξαρτησία θα έρθει τότε μόνο όταν η κυπριακή δημοκρατία θα δύναται να ασκήσει το ύπατο δικαίωμα της ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ , να δύναται με λίγα λόγια να θεσμίζει ο λαός της και να αλλάζει κατά βούληση το σύνταγμα του μέσα από συνθήκες λαϊκής συμμετοχής και να επιλέγει τους συμμάχους του και να ορίζει τις σχέσεις του με οποιοδήποτε άλλο κράτος μη αποκλειομένης και της ΕΝΩΣΕΩΣ εάν ο λαός το θελήσει.
Το αίτημα της αυτοδιάθεσης δεν είναι κάτι που προσδοκάται στο απώτερο μέλλον. Είναι πράξη και επιλογή παροντική και άμεση που περνά μέσα από την κατάργηση του κατακτητικού συντάγματος και την θέσμιση του πρώτου ελεύθερου συντάγματος της κυπριακής δημοκρατίας , την καταγγελία των συνθηκών εγγυήσεως και συμμαχίας , την στρατιωτική ένωση με την Ελλάδα και τέλος την επέκταση της κυριαρχίας της κυπριακής δημοκρατίας στην κατεχόμενη από τούρκους και άγγλους επικράτεια της.
Έλληνες της Κύπρου μην ακούτε τους διάφορους προσκηνυμένους που προσπαθούν να σας παρουσιάσουν τον κόσμο ανάποδα. Η αυτοδιάθεση είναι η προϋπόθεση της απελευθέρωσης. , η αυτοδιάθεση είναι άμεση πολιτική πραγμάτωση που θα ανοίξει το δρόμο προς την απελευθέρωση.
Διεκδικείστε το πρώτο ελεύθερο σύνταγμα της κυπριακής δημοκρατίας , διεκδικείστε ενιαίο εθνικό στρατό με την Ελλάδα , διεκδικείστε την κατάργηση των κατοχικών αγγλικών βάσεων και ετοιμαστείτε για την ένοπλη σύγκρουση με τους κατακτητές της πατρίδος.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ