Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 29 ΝΟΕΜΒΡΗ - ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ


Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, Λεμεσός

Έξω η Τρόικα από την Κύπρο

 Για ακόμα μια φορά ο κυπριακός λαός γίνεται μάρτυρας της σύσσωμης πολιτικής ηγεσίας που αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς με τη συνένοχη κάλυψη των δημοσιογράφων κ.λπ. συνδικαλιστών.
Μετά την εδαφική κατοχή από τους αγγλότουρκους, το νησί μπαίνει σε μια νέου είδους κατοχή, την οικονομική, αφού τα έχουν βρει με τους Τροϊκανούς στην αφαίμαξη του δύσμοιρου αυτού τόπου της ανεργίας και της ανασφάλειας, για να εξυπηρετήσουν την τραπεζοκρατία τους. Όποιος νομίζει ότι θα μας βοηθήσουν οι

ξένοι και πως οι πολιτικοί μας εξάντλησαν κάθε περιθώριο για εναλλακτικές λύσεις πλανώνται.Το ίδιο σύστημα που υπηρετούν, θα συνεχίσει να υφίσταται σφίγγωντας ακόμα περισσότερο τη θηλιά στη χαμηλόμισθη παραγωγική τάξη προς εξυπηρέτηση των ολίγων και εκλεκτών.
Σε σένα που έμαθες να αντιστέκεσαι.

Σε σένα που έμαθες να μην γίνεσαι υποχείριο λαοπλάνων.
Σε σένα που εναντιώνεσαι στη σκλαβιά που θέλουν να σου υποβάλουν.

Απευθύνουμε κάλεσμα ενότητας και αγώνα για μια Κύπρο χωρίς τη Τρόικα με διαχειριστή της οικονομίας τον ίδιο το λαό μέσα από τις καινοτόμες προτάσεις που καταθέσαμε ως η μόνη αντιμνημονιακή φωνή που δεν αρκείται σε συνθηματολόγια. Συμπορεύσου μαζί με το Ε.ΔΗ.Κ. και τις εθνικιστικές συνιστώσες που το στηρίζουν τη Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 17:30 στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου επί της οδού Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό για να βροντοφωνάξουμε ότι η Κύπρος δεν είναι για πούλημα.

Φεῦγε πολέμιον και τύραννον δανειστήν, οὐ γῆν αἰτοῦντα καὶ ὕδωρ ὡς ὁ Μῆδος, ἀλλὰ τῆς ἐλευθερίας ἁπτόμενον καὶ προσγράφοντα τὴν ἐπιτιμίαν.
(Πλούταρχος, Ηθικά – Περί του μη δειν δανείζεσθαι.)
Κοίτα να ξεφύγεις από τον εχθρικό και τυραννικό Δανειστή, ο οποίος δεν ζητάει «γήν και ύδωρ», όπως οι Μήδοι, αλλά βάζει χέρι στην Ελευθερία σου και προσημειώνει τα Πολιτικά και Περιουσιακά σου Δικαιώματα!

ΜΝΗΜΟΝΙΟ = ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ