Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Μόνο προδότες αξίζει να σας κυβερνούν σκλάβοι


 Το 2008 η συνκυβερνώσα βουλή και ο Χριστόφιας , δώσανε στις τράπεζες ένα πελώριο γραμμάτιο αξίας 3 δις ευρώ ως εγγύηση για να πάρουν ρευστό από την Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα.
Αυτό το γραμμάτιο είναι να πληρωθεί τον Νοέμβρη του 2012.

οι τράπεζες όμως δεν έχουν τα λεφτά για να τα δώσουν στο κράτος να πληρώσει το γραμμάτιο . Έτσι αποφάσισε ο μεγάθυμος λαός να σκύψει το κεφάλι του και να σηκώσει ένα δεύτερο δάνειο που θα συνοδεύεται με μνημόνιο και απώλεια της λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας , προκειμένου να βοηθήσει τους πολιτικούς που ζορίζονται με αυτό το χρέος και τους καημένους τους τραπεζίτες που ζημιώσανε από κάποια ομόλογα που αγόρασαν σε μειωμένη αξία από την Γερμανία καθώς και από κάποια δάνεια που δώσανε χωρίς επαρκείς εξασφαλίσεις σε δικούς τους ανθρώπους , πολιτικούς και τραπεζίτες.
Παράλληλα ο κυπριακός λαός ετοιμάζεται να ψηφίσει τους πολιτικούς αυτούς , διαγράφοντας τα λαθάκια που διέπραξαν και ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη του στο σύστημα της πελατειακής σχέσης , του ρουσφετιού και της διαπλοκής.
Ο μεγαλόψυχος κυπριακός λαός αναπτύσσει μάλιστα και ένα είδος πατριωτισμού όταν πλησιάζουν οι εκλογές που μοιάζει με την ενέργεια που καταβάλει το παροπιδοφόρο άλογο μέσα στον ιππόδρομο . Δεν βλέπουν ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Το μόνο που αισθάνονται είναι το λάκτισμα του αναβάτη που πασκίζει να κόψει πρώτος το νήμα.
Ο κυπριακός λαός αυτή την περίοδο ζει με την αδημονία μιας επερχόμενης ευτυχίας και ευημερίας. Του είπαν ότι από το φυσικό αέριο που βρίσκεται στην κυπριακή ΑΟΖ θα αντληθεί πλούτος αμύθητος και έτσι όλοι θα τρώνε με χρυσά κουτάλια και οι σκύλοι με λουκάνικα. Οπότε μέσα σε αυτή την αναμενόμενη ευτυχία το έχει μεγάλη γουρσουζιά να ακούει ανθρώπους που λένε αλήθειες και προσπαθούν να τον ξυπνήσουν από τον λήθαργο.
Οπότε συνεχίστε το παραλήρημα της ευτυχίας σας σκλάβοι και υψώστε ξανά στα έδρανα της εξουσίας τους προδότες γιατί αυτοί σας αξίζουν.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα