Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου σε συνθήκες ιδανικής δημοκρατίας


Διαγράφτηκαν από το facebook τα προφίλ και οι σελίδες του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ , του υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές της κυπριακής δημοκρατίας Λουκά Σταύρου και πολλών στελεχών του κόμματος και του επιτελείου στήριξης της υποψηφιότητας Λουκά Στάυρου.
Είναι γνωστό ότι οι διαχειριστές του facebook προβαίνουν στην ενέργεια της διαγραφής εάν συγκεντρωθεί αριθμός διαμαρτυριών για κάποια προφίλ.
Τούτο σημαίνει πως το ντόπιο οικονομικό-πολιτικό κατεστημένο που συνθέτει μια ληστρική συμμορία που λυμαίνεται τον λαό , ενοχλήθηκε από την δράση μας στο internet και κίνησε τα μεγάλα μέσα για να μας κόψει τον μοναδικό δίαυλο επικοινωνίας που έχουμε με τον λαό.
Ως γνωστό η υποψηφιότητα του Λουκά Σταύρου αποσιωπήθηκε από όλα τα μέσα ενημέρωσης κρατικά και ιδιωτικά . Κατά τα άλλα αυτοί οι αλήτες μιλούν για δημοκρατία , για κεκτημένα της Ευρώπης και για ανθρώπινα δικαιώματα , την ώρα που καταπατούν τα δικαιώματα των νομίμων πολιτών της κυπριακής δημοκρατίας και στραγγαλίζουν την ελευθερία του λόγου.
Η συμπεριφορά τους αποδεικνύει πως είναι επικίνδυνοι απατεώνες και νονοί του πολιτικού σκοταδισμού και της οικονομικής καταλήστευσης της παραγωγικής κοινωνίας.
Ζούμε σε μια σκοτεινή δικτατορία . Κάθε διαμαρτυρία σε διάφορα όργανα που δήθεν υπεραμύνονται της ελευθερίας του λόγου και των πολιτικών ελευθεριών δεν έχει κανένα νόημα , διότι όλα ελέγχονται από τις συμμορίες του συστήματος.
Σε αυτή την επιθετική συμπεριφορά που δεν γνωρίζουμε ποια τροπή θα πάρει , θα αντιδράσουμε με άμεση επικοινωνία με τον λαό αφενός και αφετέρου με περισσότερη οργάνωση της λαϊκής αντίστασης , προσβλέποντας στην απελευθέρωση της κυπριακής κοινωνίας από το προδοτικό και διαπλεκόμενο κατεστημένο .

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ