Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Οι τούρκοι προελαύνουν στη Κύπρο και οι προδότες υποκλίνονται


Την ώρα που το πολιτικό κατεστημένο απεργάζεται την παράδοση της εναπομείνασας κυριαρχίας της κυπριακής δημοκρατίας στην τρόικα , προκειμένου να γεμίσουν τα ταμεία των ληστρικών τοξικών τραπεζών και να χρηματοδοτηθεί ο υπέρογκος δημοσιοϋπαλληλικός τομέας , ο τουρκικός στρατός μεταθέτει τα συρματοπλέγματα εντός της νεκρής ζώνης και καταλαμβάνει και άλλα εδάφη. Τα Ηνωμένα Έθνη δηλώνουν αδυναμία να ελέγξουν την κατάσταση ενώ εκτάκτως επανδρώνονται τα φυλάκια στη γραμμή αντιπαραθέσεως που από τον καιρό που άνοιξαν τα οδοφράγματα και ήρθη η εμπόλεμη κατάσταση έχει μετατραπεί σε γραμμή προσέγγισης και καλής γειτονίας με τους κατακτητές.
Το τουρκοπροσκυνημένο κατεστημένο και όργανο της ολιγαρχίας του πλούτου μας παραδίδει στους τοκογλύφους και στους τούρκους κατακτητές σκορπίζοντας υποσχέσεις ευτυχίας .
Είναι καιρός να ξυπνήσεις Έλληνα της Κύπρου , πριν αντικρίσεις στις γειτονιές σου τις ορδές των μογγόλων να σφάζουν και να βιάζουν και να καρφώνουν την ημισέληνο απάνω στα κούφια όνειρα που σου γέμισαν το κεφάλι οι προδότες .
Μοναδική λύση είναι η απελευθέρωση που σημαίνει προετοιμασία για ένοπλη σύγκρουση με τους κατακτητές.
Όλοι οι προδότες που προσφέρουν τα ιερά και τα όσια της πατρίδος στους κατακτητές θα περάσουν από δίκη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ