Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Οι τούρκοι ανακήρυξαν το ψευδοκράτος οι προδότες το ενίσχυσαν


Οι τούρκοι κατακτητές προέβησαν στην ανακήρυξη του ψευδοκράτους κατά παράβαση κάθε διεθνούς νομιμότητας , που δυστυχώς για την Κύπρο όχι μόνο μένει ανεφάρμοστη αλλά υποσκάπτεται και από τον οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών με κύριο υποκινητή τον άγγλο συγκατακτητή .
Παρά ταύτα όμως δεν πέτυχαν πολλά πράγματα οι τούρκοι από το 1983 που ανακήρυξαν το ψευδοκράτος μέχρι το 2003.
Τι συνέβη το 2003;
Η προδοτική άρση της εμπολέμου καταστάσεως και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων.

Έκτοτε το κατοχικό μόρφωμα αναβαθμίστηκε οικονομικά , παράλληλα με την πολιτική αναβάθμιση που του έδωσαν οι διαδικασίες των συνομιλιών.
Μέσα σε 9 χρόνια το ψευδοκράτος γνώρισε τεράστια ανάπτυξη και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην προδοτική πολιτική του κατεστημένου .
Ο Μακάριος με την λεγόμενη συμφωνία κορυφής του 1977 , έβαλε τις βάσεις της διοίκησης επί του εδάφους για κάθε “κοινότητα” πάνω στην αρχή της οικονομικής βιωσιμότητας. Αυτή ήταν μια ολέθρια συμφωνία , τρία χρόνια μετά την εισβολή. Αυτή την υπόσχεση-συμφωνία του Μακαρίου υλοποίησαν οι επίγονοι του με το άνοιγμα των οδοφραγμάτων και την οικονομική στήριξη που παρείχαν και παρέχουν στους κατακτητές.
Τι σημαίνει οικονομική αναβάθμιση των κατεχομένων; Σημαίνει ότι ανοίγουν δουλειές και αυτές με τη σειρά τους φέρνουν ολοένα και περισσότερους έποικους στη Κύπρο.
Ο εποικισμός της κατεχόμενης πατρίδος στηρίχθηκε από την δική μας προδοτική πολιτική. Διαφορετικά ο εποικισμός θα περιοριζόταν γιατί δεν θα μπορούσαν να τραφούν.
Αυτοί που άνοιξαν τα οδοφράγματα πρέπει να αντιμετωπίσουν κάποτε την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας και όχι να εμφανίζονται ως σωτήρες της Κύπρου όντες σιχαμεροί ολετήρες της.
Σήμερα τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα με την οικονομική κρίση που μαστίζει την ελεύθερη επικράτεια μας .
Ενώ τα κατεχόμενα θα αναβαθμίζονται , εμείς θα βουλιάζουμε στην ύφεση . Τούτο σημαίνει πως η Κύπρος θα πλημμυρίσει από τούρκους έποικους. Από την άλλη , η ντόπια ολιγαρχία του πλούτου θα πιέζει για μια “λύση” που να ευνοεί τα συμφέροντα της και θα παραδίδει τον κυπριακό ελληνισμό στην αγγλοτουρκική σκλαβιά και στην εργασιακή εκμετάλλευση από την ενωμένη τουρκο-ρωμιο-αγγλική πλουτοκρατία.
Μοναδική αντίσταση στα σχέδια των τούρκων και των προδοτών είναι να διεκδικήσουμε περισσότερη Ελλάδα στη Κύπρο.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές διεκδικούμε σε πρώτη φάση , ενιαίο ελληνικό στρατό. Διότι μόνο με την παρουσία του ελληνικού στρατού θα παραμείνει ο ελληνισμός στη Κύπρο και θα σχεδιάσει από κοινού με την Ελλάδα και τους όπου γης Έλληνες , την ένοπλη επίθεση της ελευθερίας.

Το ψευδοκράτος  είναι η γη των πατέρων μας , η προαιώνια πατρίδα των Ελλήνων.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ