Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΌΣ :Η ιδεολογία της κοινωνικής συνοχής ενάντια στην κυρίαρχη τάξη


Τα οικονομικά πράγματα του έθνους έχουν φτάσει σε αδιέξοδο λόγω συστήματος . Η λύση δεν μπορεί να προέλθει μέσα από το σύστημα , διότι δεν είναι δυνατή η έξοδος από την κρίση στα πλαίσια της διατήρησης του συστήματος και των δομών του , που εξυπηρετούν μόνο την εξουσιαστική ληστρική τάξη της ολιγαρχίας.
Η λύση στο πρόβλημα δυνητικά μόνο απέξω μπορεί να έρθει , δηλαδή μέσα από την ιδεολογικοπολιτική σύγκρουση με το σύστημα και το κατεστημένο του.
Οι συνθήκες που έρχονται στη πορεία των πραγμάτων , θα είναι τέτοιες που θα καταστήσουν τις μάζες επιδεκτικές ιδεολογιών που τώρα τις αγνοεί , ή τις προσπερνά.
Η ιστορία ανοίγει μια νέα σελίδα που απάνω της θα γραφτεί με την φωτιά και με το ατσάλι η επαναστατική ιδεολογία του εθνικοκοινωνισμού.
Η ιδεολογία της κοινωνικής συνοχής ενάντια στην κυρίαρχη τάξη .
Η ιδεολογία που θα συνενώσει όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας ενάντια στο ληστρικό παρασιτικό κεφάλαιο και τις εξουσιαστικές δομές που παράγει.
Το σύστημα θα προστατευθεί μέσα από χίλιους τρόπους. Ένας εξ αυτών είναι η ανακίνηση συστημικών αντιπαλοτήτων ευελπιστώντας ότι θα διατηρήσει τα ιδεολογήματα που το υπηρετούν. Η εντεινόμενη αντιπαράθεση μεταξύ εθνομηδενιστικής αριστεράς και συντηρητικής ακροδεξιάς εντάσσεται σε αυτή τη στρατηγική του συστήματος.
Που σημαίνει πως η νικηφόρος πορεία του εθνικοκοινωνισμού θα εξαρτηθεί από μία και μοναδική αρχή , την αρχή της ιδεολογικής καθαρότητος πάνω στην οποία θα εδράζονται οι προγραμματικές μας προτάσεις έναντι των συνεχώς νέων δεδομένων που θα ανακύπτουν.
Η ιδεολογικοπολιτική σύγκρουση επιτελείται με σκληρή δουλειά στο επίπεδο της πολιτικής αλλά και στο επίπεδο της ιδεολογίας και της δράσης.
Οι τρεις κατευθύνσεις της επίθεσης κατά του συστήματος :
Πολιτική δράση μέσα από ένα προτασιακό λόγο.
Ιδεολογική δράση που ξεκινά από την κατάρτιση στελεχών μέχρι την διαφώτιση του λαού.
Μαχητική δράση που αρχίζει με ένα σύνθημα στο τοίχο και φτάνει ως την θυελλώδη διαδήλωση.
Υπέρ πάντων η συνεχής υπόσκαψη του καπιταλιστικού συστήματος σε εθνικό επίπεδο και η προετοιμασία της σφοδρής επίθεσης.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ