Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Εχθρός του λαού είναι η ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ


Η προδοτική υπογραφή του μνημονίου θα αποτελέσει την αρχή πολλών δραματικών εξελίξεων . Μια εικόνα της καταστάσεως που θα δημιουργηθεί , μας δίνουν τα διαδραματιζόμενα στην Ελλάδα άλλα και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες που υπέστησαν το μνημόνιο.
Στη Κύπρο όμως τα πράγματα θα είναι χειρότερα , διότι η υφεσιακή ανεργία του μνημονίου που θα προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα θα αναγκάσει σε μαζική μετανάστευση τη νεολαία.
Αυτό θα είναι ολέθριο για την πατρίδα μας που είναι σκλαβωμένη σε τούρκους και εγγλέζους , που αμφότεροι διατηρούν ισχυρή στρατιωτική παρουσία στο νησί.
Η αύξηση του εποικισμού και το ξεπούλημα των προσφυγικών περιουσιών στους τούρκους , που επέτρεψε το προδοτικό κατεστημένο για να λύσει στη πράξη το λεγόμενο “εδαφικό” , θα επιδεινώσουν την κατάσταση.
Επίσης η ανάγκη για φτηνότερη εργασία που θα συνοδεύει την ύφεση , θα προκαλέσει νέα κύματα λαθρομετανάστευσης και αυτή τη φορά θα είναι οργανωμένη από την τουρκία και τις λοιπές δυνάμεις που θέλουν να αφελληνίσουν την Κύπρο.
Καπάκι σε όλα αυτά θα είναι και η σκληρή και αιμοβόρος δικτατορία που θα εφαρμόσει η ντόπια τραπεζοκρατία ( δηλαδή η βρόμικη σχέση ανάμεσα στην εκκλησιαστικό-ιδιωτική ολιγαρχία του πλούτου και των κομματικών συμμοριών του συστήματος)
Θα έρθει στιγμή που κάθε φωνή αντίστασης θα φιμώνεται στα μπουντρούμια ή θα πνίγεται στο αίμα.
Το γεγονός ότι η υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου του μόνου αντιμνημονιακού πολιτικού , αποσιωπήθηκε σε απόλυτο βαθμό από τα ιδιωτικά και δημόσια μέσα ενημέρωσης , αποδεικνύει τι περιμένει τους διαφωνούντες σε συνθήκες επιβολής των συμφερόντων των διεθνών και ντόπιων τοκογλύφων.
Έλληνες της Κύπρου , έρχονται δύσκολες μέρες. Ας μην τις κάνουμε δυσκολότερες χωρίζοντας το λαό σε δεξιούς και αριστερούς. Όλες οι παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας έχουν ένα και μοναδικό εχθρό : Την τραπεζοκρατία. Αυτός είναι ο εχθρός του λαού που πρέπει όλοι να πολεμήσουμε ενωμένοι.
Αυτή την γραμμή , της λαϊκής ενότητας πέρα από τις συστημικές αντιθέσεις της δεξιάς και της αριστεράς , θα κρατήσουμε εμείς οι εθνικοκοινωνιστές , δίνοντας το χέρι σε όλες τις αντικαπιταλιστικές εθνικοεπαναστατικές και πατριωτικές δυνάμεις.
Στη βάση αυτής της ενότητας ενάντια στη τραπεζοκρατία θα οργανώσουμε και την ατσάλινη αντίσταση κατά της αγγλοτουρκικής κατοχής.
Τότε θα έρθει και η ώρα της τιμωρίας των προδοτών. Η άγια εκείνη ώρα που θα βρεθούν αντιμέτωποι με την παγερή κόψη της εκδίκησης.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικοεπαναστατικές συνιστώσες