Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Το νέο κόλπο της τραπεζοκρατίας


Το σύστημα της τραπεζοκρατίας βρίσκει χίλιους τρόπους να αμυνθεί και να αντεπιτεθεί στη συνέχεια , στα λαϊκά και εθνικά συμφέροντα.
Σκέφτηκαν λοιπόν να ανεβάσουν την παράσταση των ατομικών ευθυνών ορισμένων καθαρμάτων τραπεζοϋπαλλήλων και διεφθαρμένων πολιτικών.

Θέλουν να εμφανιστούν με αυτό το τρόπο , ως τιμωροί και εξαγνιστές του συστήματος .
Σε εμάς τους εθνικοκοινωνιστές δεν περνά αυτό το μήνυμα του συστημικού θεατρινισμού .
Ο πραγματικός εχθρός του έθνους και της παραγωγικής κοινωνίας είναι αυτό τούτο το τραπεζιτικό σύστημα που με την σιαμαία σχέση του με το αστικό κράτος και τον πολιτικό συμμοριτισμό του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού αναδεικνύει μια τάξη ως κυρίαρχη και μεταβάλλει την υπόλοιπη κοινωνία σε στρατόπεδο εργασίας και σκλαβιάς.
Το σύστημα της τραπεζοκρατίας δημιουργεί την ταξική εκμετάλλευση της κοινωνίας και ταυτόχρονα την καταστρέφει , θραύοντας την εθνικοφυλετική της βάση και μεταβάλλοντας την σε ένα αγελαίο πολυφυλετικό πολυπολιτισμικό σύμφυρμα.
Είμαστε εναντίον της τραπεζοκρατίας , είμαστε εναντίον της τάξης των αφεντικών που είναι οι ληστές και οι αιμοπότες του λαού.
Αγωνιζόμαστε για ένα καινούριο δίκαιο που θα ορθωθεί πάνω στα συντρίμμια του αστικού δικαίου. Αγωνιζόμαστε για την επικράτηση του δικαίου της παραγωγικής κοινωνίας και την εδραίωση του εθνικοκοινωνικού κράτους που θα εκφράζει την βούληση των λαϊκών εθνικοφυλετικών δυνάμεων. Αυτή η βούληση θα είναι ο υπέρτατος νόμος που θα ρυθμίζει κάθε άλλο νόμο .

Λουκάς Σταύρου
υποψήφιος προεδρικών εκλογών της κυπριακής “δημοκρατίας”