Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Ε.ΔΗ.Κ : Να καταργηθεί το εφάπαξ προς δημόσιους υπαλλήλους


Το εφάπαξ προς τους δημόσιους υπαλλήλους πρέπει να καταργηθεί οριστικά διότι δεν προέρχεται από περικοπή μισθών των δημοσίων υπαλλήλων και συμβολή στα ασφαλιστικά ταμεία αλλά κυριολεκτικά αρπάζεται από τους φόρους του λαού και προσφέρεται στους δημόσιους υπαλλήλους μέσα από την φορολογική βία που ασκεί στη παραγωγική κοινωνία το πελατειακό πολιτικό σύστημα και ο δημοσιοϋπαλληλικός συνδικαλισμός.
Το φαινόμενο του εφάπαξ είναι μια απροκάλυπτη βία που ασκείται στη κοινωνία για να συντηρήσει την αισχρή ανισότητα ανάμεσα στην ιδιωτική οικονομία της κοινωνίας και τους μανδαρίνους του συστήματος.
Ως εθνικοκοινωνιστές τασσόμαστε ενάντια σε αυτή την ανισότητα και απαιτούμε εξισορρόπηση δικαιωμάτων και απολαβών ανάμεσα στους εργάτες του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.
Πραγματική κοινωνική δικαιοσύνη μπορεί να υπάρξει μόνο σε ένα εθνικοκοινωνικό πολίτευμα που στην νομοθετική εξουσία θα αντιπροσωπεύονται οι παραγωγικές ενώσεις και θα συντελείται η εναρμόνιση του μέρους προς την ολότητα.
Σε αυτό το πολίτευμα η κοινωνική οικονομία θα εκτοπίσει το υπέρογκο κράτος και την γραφειοκρατία αφενός και αφετέρου την υπερπλασία της χρηματοπιστωτικής αγοράς που ενισχύεται από την κομματοκρατία και την διαπλοκή.
Ο κομματοκρατικός κοινοβουλευτισμός είναι η δυστυχία του λαού και η υποδούλωση του έθνους.
Ζήτω ο ελληνικός εθνικοκοινωνισμός .

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ