Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

Δημοσκόπηση της εφημερίδος “ΠΟΛΙΤΗΣ” (2 Νοεμ.2012) , αναφέρει την υποψηφιότητα Λουκά Σταύρου που στηρίζεται από το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ και άλλες εθνικιστικές συνιστώσες , με ποσοστό 0,4% .
Η καταγραφή αυτή σημειώνεται παρά τον πόλεμο φίμωσης και αποσιώπησης που δέχεται η ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Λουκά Σταύρου.

Η κυβέρνηση Χριστόφια και οι αρμόδιες υπηρεσίες που πληρώνονται παχυλώς από τους φόρους του λαού και οι οποίες ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας την εκλογική διαδικασία μεριμνώντας για την τήρηση συνθηκών ισοπολιτείας και ισηγορίας , φροντίζουν να  μην γίνει γνωστή η υποψηφιότητα μας και να μην δοθεί ούτε ένα δευτερόλεπτο χρόνου από τα ΜΜΕ στον Λουκά Σταύρου.
Η κυβέρνηση Χριστόφια μετέβαλε την εξουσία που έλαβε από το λαό σε εργαλείο καταπάτησης της ελευθερίας του λόγου και της ισοπολιτείας.
Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση Χριστόφια ως μια συμμορία που ασκεί στυγνή και απεχθή δικτατορία , που θυμίζει τα πρώτα δολοφονικά βήματα του Ζυριχικού κατεστημένου.
Καταγγέλλουμε επίσης το σύνολο του κομματοκατικού συμμοριτισμού που τηρεί ένοχη σιγή στην απεχθή αντιδημοκρατική συμπεριφορά της κυβέρνησης Χριστόφια.
Η χούντα της κομματοκρατίας που βυθίζει τη πατρίδα στη φτώχεια και τη σκλαβιά θα λογοδοτήσει σύντομα για τα ανομήματα της .

Κάτω η χούντα Χριστόφια και κομματοκρατίας .

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και λαϊκές εθνικιστικές συνιστώσες.