Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Εναντιωθείτε στο ραγιαδισμό


Ο Σιαρλής είπε ,πως εντυπωσιάζει τους Ευρωπαίους , τους τοκογλύφους της τρόικας δηλαδή , ο σιχαμερός ραγιαδισμός του κυπριακού κομματικού κατεστημένου , το οποίο πριν από την υπογραφή της συνθήκης υποτέλειας στην τρόικα , ψήφισε σωρεία μέτρων φορολογικής βίας εις βάρος του λαού.
Ο λαός από την άλλη εκτός από μεμονωμένες περιπτώσεις , παρακολουθεί τα γιγνόμενα μασώντας πασατέμπο , σαν να βλέπει ταινία στο σινεμά όπου τα διαδραματιζόμενα δεν τον αφορούν , δεν τον αγγίζουν. Τόσο πολύ έχει εμποτιστεί από τους ψεκασμούς του πελατειακού συστήματος που προσέκτησε συμπεριφορά κατοικίδιου ζώου.
Λέει ο Χριστόφιας και η κομματοκρατία πως αν καταρρεύσουν οι τοξικές τράπεζες , θα καταρρεύσει και το κράτος , θα τελειώσουν όλα , θα βουλιάξει η Κύπρος στο βυθό της θάλασσας και τα κατοικίδια που παρακολουθούν την τηλεόραση κεκλιμένα στο καναπέ τους κουνούν καταφατικά το κεφάλι.
Αυτό είναι το κατάντημα ενός λαού που υπόκειται για αιώνες μια ραγιαδίστικη παιδεία χωρίς να κατανοεί ότι αυτή είναι όπλο στα χέρια της εξουσιαστικής τάξης της πλουτοκρατίας.
Έτσι βρισκόμαστε μπροστά στο μέγιστο πρόβλημα , να μην υπάρχει λαός να κατανοήσει τα πράγματα και να αντισταθεί .
Σκλαβιά χιλίων ετών προοιονίζει αυτή η κατάσταση που είναι αποτέλεσμα μακράς βίας και ενεστώσας ψυχολογικής τρομοκρατίας που ασκείται στη συνείδηση του λαού.
Φυσικά θα ξυπνήσει αυτός ο λαός κάποια στιγμή , όταν θα πεθαίνει από τη πείνα ή όταν θα αρχίσει να αυτοκτονεί μόλις καταλάβει την ξαφνική αλλαγή του περιβάλλοντος όπου τον μετέφεραν.
Πως θα αντιδράσει όμως τότε , χωρίς ψυχικά αποθέματα , χωρίς γνώση , χωρίς παιδεία , χωρίς ιδεολογία ; Αυτά τα γνωρίζει το σύστημα και είναι έτοιμο να του προσφέρει συστημικές “λύσεις” που θα τον ρίχνουν βαθύτερα στο λάκκο της εξαθλίωσης.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μας δίδουν φωνή στα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται πλήρως από την ολιγαρχία. .
Κάνουν όμως ένα λάθος. Νομίζουν ότι με την φίμωση που επιβάλλουν θα σταματήσουν την εθνικοκοινωνική επανάσταση.
Μα η επανάσταση η δίκη μας δεν είναι μια αντίδραση που προέρχεται από το στομάχι , από την μείωση του μισθού ή του επιδόματος.
Η επανάσταση η δική μας έρχεται από τη γνώση και την επίγνωση της εθνικής ουσίας και του ιστορικού της προορισμού. Έρχεται σαν μια φλόγα αναγεννητική από τα βάθη των αιώνων , και μετουσιώνεται σε μαχητική βούληση , αλλαγής πορείας στην ιστορία μας και εγκαθίδρυσης της εθνικοφυλετικής εθνικοκοινωνικής πολιτείας με τα λαμπρά και μεγαλεπήβολα οράματα της .
Η μεγάλη Ελλάδα που οραματιζόμαστε δεν θα προέλθει μέσα από τις βελτιώσεις του ανθρωποκτόνου και εθνοκτόνου συστήματος της τραπεζοκρατίας και της βαθύτατα εξεβραισμένης κοινωνίας , αλλά θα αναδυθεί μέσα από την απόλυτη άρνηση αυτού του εκτρώματος , την εναντίωση και την σύγκρουση.
Εμείς δεν είμαστε Ρωμιοί για να μας υποτάξετε εύκολα στα δίκτυα των ιδεολογημάτων σας. Είμαστε Έλληνες κατά φύση και συνείδηση , εχθροί του υποπολιτισμού σας και του συστήματος αξιών σας , στρατιώτες της ερχόμενης ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ .

Λουκάς Σταύρου
υποψήφιος προεδρικών εκλογών της κυπριακής “δημοκρατίας”