Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυμα στο πρωθυπουργό της Ελλάδος


Με την ευκαιρία της παρουσίας του πρωθυπουργού της Ελλάδος κ. Αντώνη Σαμαρά στη Κύπρο και τις ανέξοδες και αίολες δηλώσεις του , θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στο πρωθυπουργό.

Η ασφάλεια , η ευημερία και η ενότητα δεν επιτυγχάνονται με λόγια του αέρα.

Ασφάλεια θα έχει η Κύπρος μόνο εάν υπάρξει στρατιωτική ενότητα της με την Ελλάδα.
Ευημερία θα έχει και η Κύπρος και η Ελλάδα εάν απεγκλωβιστούν από την λογική των μνημονίων και περάσουν από την οικονομία της χρηματιστηριακής αγοράς στην εθνικοκοινωνική παραγωγική οικονομία.
Ενότητα θα έχει ο ελληνισμός και στις δύο κρατικές του οντότητες , αν η παραγωγικές δυνάμεις του λαού απαλλαχθούν από την ταξική εκμετάλλευση τους από την ολιγαρχία του πλούτου.


Όσο η Κύπρος θα “κείται μακράν” , όσο θα σφίγγουν τα δεσμά της διεθνούς και ντόπιας τραπεζοκρατίας , ο ελληνισμός της Κύπρου θα εκπέμπει κραυγή αγωνίας ενώπιον του κινδύνου εκρίζωσης και αφανισμού του από τη πατρώα γη.
Η Κύπρος περιμένει έργα κύριε Σαμαρά και όχι λόγια που τα παίρνει ο άνεμος .
Η Ελλάδα έχει υποχρέωση εθνική να προστατεύσει την Κύπρο με την παρουσία των ενόπλων δυνάμεων της στο νησί. Αυτή η επιλογή θα αποτελέσει την στέρεη βάση για αξιοποίηση του εθνικού πλούτου , ανάπτυξη , και απελευθέρωση  της σκλαβωμένης επικράτειας της.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες