Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Σχόλιο για το διακαναλικό debate των , Μαλά , Λιλλήκα , Αναστασιάδη

Στο ψεσινό ( 14/1/2013 ) διακαναλικό debate των τριών υποψηφίων Μαλά , Λιλλήκα Αναστασιάδη , των προβαλλομένων από το σύστημα , ο λαός έλαβε γνώση ότι άπαντες τάσσονται υπέρ του μνημονίου και ότι στην ουσία δεν έχουν καμία πρόταση που να οδηγεί την Κύπρο στην ανάπτυξη χωρίς την σκλαβιά της τρόικας και των μνημονίων της. 
Eν αμίλλαις αισχρές αθλιότερος ο νικήσας . 
Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε τις συχνές αναφορές Λιλλήκα στο Ισραήλ και στις πολλαπλές “επενδύσεις” που εξαγγέλλει ότι θα προωθήσει στην Κύπρο αν εκλεγεί πρόεδρος.
Ο Λιλλήκας δεν κρύβει τον πολιτικό έρωτα του με τους εβραίους και τον σιωνισμό που ανέκαθεν έψαχνε τρόπους να διεισδύσει στη Κύπρο και να επεκτείνει την κυριαρχία του σε αυτή. 
 
Μοναδική πρόταση ανασυγκρότησης της χώρας σε όλα τα επίπεδα , καταθέτουμε εμείς οι εθνικοκοινωνιστές , πρόταση που πλήττει τα συμφέροντα της προδοτικής και ληστρικής ολιγαρχίας του πλούτου και ως εκ τούτου δεν προβάλλεται από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης.
Προτιμούν ένα συστημικό εθνικισμό που θα δώσει στο λαό κενά συνθήματα και συσσίτια ιστάμενος στο πλευρό της ληστρικής εκκλησιαστικό-ιδιωτικής τάξης με ακροδεξιά φρασεολογία και περιβολή.
Ο αγώνας του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού συνεχίζεται απτόητος μέσα από όλα τα εμπόδια του προβάλλει το σύστημα.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες