Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Σχόλιο στη δήλωση των συνδέσμων αγωνιστών 55-59

Είναι γνωστός ο ρόλος που διαδραματίζουν οι σύνδεσμοι αγωνιστών 55-59. Υπηρετούν δουλικά την δεξιά και την ολιγαρχία του πλούτου που αυτή αντιπροσωπεύει , προτάσσοντας ένα στείρο αντικομμουνισμό που συντηρεί την ψυχροπολεμική διαίρεση του λαού σε καιρούς που η αριστερά και η δεξιά υπηρετούν αμφότερες το σύστημα της τραπεζοκρατίας και της κοινοβουλευτικής δικτατορίας που ασκείται πάνω στις λαϊκές παραγωγικές δυνάμεις.

Θα ήταν άξιοι τιμής εάν από καιρό συγκροτούσαν ένα αυτοδύναμο και αυτόνομο ενωτικό μέτωπο που θα συνέχισε τον αγώνα της ΕΟΚΑ , αντί να στεγάζονται στα πατριωτικά περίπτερα των προδοτικών κομματικών μηχανισμών της δεξιάς και κεντροδεξιάς .
Η πρόσφατη ανακοίνωση τους για στήριξη του Νίκου Αναναστασιάδη στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση είναι η συνέπεια αλλεπάλληλων μειοδοτικών υποχωρήσεων τους που προηγήθηκαν , κατάπτυστων αποσιωπήσεων σε προδοσίες που συντελέσθηκαν και ιδιοτελών συνεργασιών με τους διάφορους τουρκοπροσκυνημένους κομματάρχες. 

Για το τωρινό κατάντημα της πατρίδος ευθύνονται και οι εν λόγω σύνδεσμοι αγωνιστών με την ατολμία , την ιδιοτέλεια και την ολιγωρία που επέδειξαν στους δύσκολους καιρούς που πέρασε και περνά η πατρίδα.
Εκφράζουμε τη λύπη μας για το κατάντημα σας.

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες.