Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Αιώνιο αίσχος στους προδότες Μακάριο και Καραμανλή




Σαν σήμερα 19 Φεβρουαρίου 1959 τέθηκαν οι τελευταίες υπογραφές που έκλειναν την λεγόμενη συμφωνία Ζυρίχης – Λονδίνου και επισφράγιζαν την προδοσία του αγώνα της ΕΟΚΑ.
Η τότε ελληνική κυβέρνηση μαζί με τον Μακάριο , ηγέτη της εθναρχούσας εκκλησίας , έθεσαν τα θεμέλια του εθνοτικού διαχωρισμού , όπου η μουσουλμανική μειονότητα αναγορεύθηκε τουρκοκυπριακή κοινότητα με ποσοστοτικά δικαιώματα στην παραγώμενη εξουσία και στην δημόσια διοίκηση , στα πλαίσια μας εξαρτημένης κυπριακής"δημοκρατίας" υπο την παρουσία των αγγλονατοϊκών βάσεων. 

Από αυτή τη συμφωνία άρχισαν να πραγματοποιούνται τα σχέδια των αγγλο-τούρκων που οδήγησαν στην παρούσα κατάσταση και προμηνύουν δραματικές εξελίξεις εις βάρος του ελληνισμού της Κύπρου.
Αν κρίνουμε από τις αναφορές του αρχηγού Διγενή , η ΕΟΚΑ κατ' εκείνη τη περίοδο είχε αναδιοργανωθεί και ήταν έτοιμη να συνεχίσει τον απελευθερωτικό και ενωτικό αγώνα με νικηφόρο προοπτική.
Δυστυχώς όμως οι άγγλοι νίκησαν στο πολιτικό πεδίο προσεταιριζόμενοι τον Μακάριο που περιστοιχιζόταν από μια συμμορία πλουτοκρατών και τον πρωθυπουργό της Ελλάδος , Καραμανλή.
Έτσι προδόθηκε ο αγώνας της ΕΟΚΑ από την πολιτική πτέρυγα του με τα γνωστά αποτελέσματα.
Σήμερα η πλειοψηφία του κυπριακού ελληνισμού επιθυμεί μια “λύση” συμβιβασμού με τους κατακτητές και δεν έχει κανένα πρόβλημα να επισκέπτεται τα κατεχόμενα και να διασκεδάζει με τους φονιάδες των πατέρων του , καθώς και την “Ισταμπούλ” για κάνει  ψώνια και γνωριμίες. Την ίδια ώρα ο αρχιεπίσκοπος μαζί με διάφορους πολιτικούς , δηλώνει την προθυμία του για συνεκμετάλλευση του φυσικού αερίου με την Τουρκία μέσω της διέλευσης του αγωγού από τον δρόμο που ακολούθησαν οι αιχμάλωτοι και αγνοούμενοι μας το 1974 .
Η Κύπρος με την σύμφωνη γνώμη του λαού , των πολιτικών και της εκκλησίας θα μετατραπεί σε επαρχία της Τουρκίας .
Αιώνιο αίσχος στους προδότες Μακάριο και Καραμανλή.
Σαπίστε μαζί με τους εθνάρχες και τους τουρκοπροσκυνημένους ηγέτες σας , ραγιάδες.
Η Ε.Ο.Κ.Α συνεχίζεται.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες