Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ


Το νέο σχέδιο , περί διάσωσης των κυπριακών τραπεζών , που αρχίζει να βλέπει το φως της δημοσιότητος , περιλαμβάνει κούρεμα των κρατικών ομολόγων το οποίο θα ΜΕΤΑΚΥΛΗΘΕΙ στους καταθέτες των τοξικών και μη τραπεζών , δηλαδή ακόμα και προς τις συνεργατικές τράπεζες.
Το κούρεμα αυτό υπολογίζεται στο 50% . Που σημαίνει πως οι καταθέτες θα χάσουν το 50% των χρημάτων τους που έχουν με οποιαδήποτε μορφή καταθετημένα στις τράπεζες.
Με αυτό το τρόπο προσπαθούν να μαγειρέψουν τα νούμερα ώστε να φανεί ως βιώσιμο το νέο χρέος προς την τρόικα .

Στην ουσία βυθίζουν το λαό στην φτώχεια , αρπάζοντας το μόχθο της εργασίας του και διαλύουν την οικονομία της κοινωνίας ώστε να επανέλθουν οι τοκογλύφοι με νέα δάνεια και μνημόνια που θα μεταβιβάζουν τον πλούτο της πατρίδος μας και την εργασία του λαού μας στα χέρια τους , με την υποστήριξη της ντόπιας εκκλησιαστικό-ιδιωτικής πλουτοκρατίας και των πολιτικών φερέφωνων της που θα ασκούν το ρόλο του δεσμοφύλακα και δημίου στην υπηρεσία των ξένων κατακτητών.
Μέσα από οποιοδήποτε σενάριο υποταγής της οικονομίας μας στη τρόικα , η Κύπρος θα περάσει σε μια νέα κατοχή που θα πολλαπλασιάσει τα δεινά της.
Μόνη λύση είναι να στηρίξει ο λαός την εθνικοκοινωνική πρόταση μας , για έξοδο από την ευρωζώνη και στήριξη της οικονομίας μας σε ένα εθνικό νόμισμα και μια κεντρική τράπεζα που θα στηρίξει άμεσα και μη τοκογλυφικά την παραγωγή , χωρίς την διαμεσολάβηση του ληστρικού ιδιωτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος .
Τούτο σημαίνει ρήξη και σύγκρουση με την ντόπια ολιγαρχία (οικονομική και πολιτική) τους τωρινούς κοτζαμπάσηδες που μας παραδίδουν στους ξένους τοκογλύφους , τους νέους κατακτητές της πατρίδος μας.
Ξύπνα λαέ , άνοιξε τα μάτια σου να δεις που σε οδηγούν οι προδότες που προσκυνάς , γιατί όταν θα σου φορέσουν τις αλυσίδες στο λαιμό θα είναι πια αργά για να αντιδράσεις.
Ξυπνάτε ραγιάδες και ελάτε να πολεμήσετε μαζί με τους πραγματικούς εθνικιστές , τους εθνικοκοινωνιστές του Ε.ΔΗ.Κ. και των εθνικιστικών συνιστωσών , για την εθνική οικονομική και πολιτική ανεξαρτησία και την λαϊκή κυριαρχία μέσα από την ριζική αναθέσμιση του κράτους και της κοινωνίας.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες .