Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Είμαστε στο πλευρό των απεργών οικοδόμων


Η απεργία των οικοδόμων συνεχίζεται , ενώ απεργοσπάστες κοινοτικοί και παράνομοι εργάτες συνασπίζονται κατά των ντόπιων οικοδόμων μαζί με τους εργοδότες.
Η αστυνομία από την άλλη , στέκεται στο πλευρό των απεργοσπαστών και αντιμετωπίζει τους κύπριους Έλληνες οικοδόμους , κατά δήλωση εκπροσώπου της , ως οχλαγωγούς στους οποίους επιτίθεται με κτυπήματα  και χημικά .
Ας ανοίξει τα μάτια του ο λαός να δει τι τον περιμένει αν συνεχίσει να στηρίζει τους μνημονιακούς και τους υπερασπιστές των ξένων μεταναστών – λαθρομεταναστών.
Εκτός από την φτώχεια και την εξαθλίωση θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τις κατασταλτικές “αντιοχλαγωγικές” δυνάμεις της αστυνομίας.
Καλούμε τους Έλληνες εργάτες σε δυναμική σύγκρουση με το κατεστημένο , ενάντια στο μνημόνιο και στους ξένους εργάτες.

Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν τη μάχη μαζί με τους εθνικοκοινωνιστές του ΕΔΗΚ , για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και αναδιάταξη της οικονομίας και του κράτους καθώς και για άμεση αντιμετώπιση του μεταναστευτικού – λαθρομεταναστευτικού , με πλαφόν από το κράτος στις επιχειρήσεις για πρόσληψη κοινοτικών και άμεση εκδίωξη των λαθρομεταναστών με εφαρμογή λαϊκής κοινωνικής δικαιοσύνης σε όσους δίνουν εργασία και στέγη σε αυτούς ( δήμευση περιουσιών, απώλεια αξιώματος του πολίτου και υπαγωγή στην κατηγορία του ξένου, μεταβίβαση επιχείρησης στους νόμιμους εργάτες, έγκλειστη κοινωνική εργασία , ισόβια εξορία μετά την έκτιση της ποινής) .
Η λύση θα δοθεί μέσα από την σύγκρουση του εργαζόμενου λαού με την εργοδοσία , την ολιγαρχία του πλούτου , την τραπεζοκρατία και τα πολιτικά τους φερέφωνα.

Επιτελείο στήριξης υποψηφιότητος Λουκά Σταύρου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
και εθνικιστικές συνιστώσες