Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Να κλείσουν οι Κυπριακές Αερογραμμές

Οι Κυπριακές Αερογραμμές είναι ένα ζημιογόνο τσιφλίκι του πελατειακού κομματικού συστήματος που συντηρείται από τους φόρους του λαού για να τρώνε και να πίνουν οι διορισμένοι των κομμάτων.
Κάθε προσπάθεια περαιτέρω στήριξης του ημικρατικού αυτού οργανισμού από τον μόχθο του λαού , συνιστά κοινωνικό αδίκημα που σε ένα ευνομούμενο κράτος θα έπρεπε να είναι και ποινικό αδίκημα , αλλά και εσχάτη μορφή πολιτικής ανηθικότητας .

Το ίδιο δεν ισχύει για κάποιους άλλους ημικρατικούς οργανισμούς όπως είναι η ΑΗΚ διότι μέσα στο μονοπωλιακό σύστημα εμφανίζονται ως κερδοφόροι καταληστεύοντας το λαό με την ανοχή των πολιτικών κομμάτων του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού , που αποτελεί την μόνιμη αιτία διαφθοράς και καταδυνάστευσης των παραγωγικών δυνάμεων.
Πρόταση μας είναι πως οι Κυπριακές Αερογραμμές και άλλοι ζημιογόνοι ημικρατικοί , πρέπει επειγόντως να κλείσουν και οι λοιποί ημικρατικοί να κοινωνικοποιηθούν και να περάσουν άμεσα στον έλεγχο της κοινωνίας μέσα από ένα εθνικό χρηματιστήριο ονομαστικών μετοχών που θα επιτρέπει την άμεση ροή κεφαλαίων από το λαό στις κοινωνικές επιχειρήσεις .

Γραφείο τύπου και ενημέρωσης
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ