Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Η πρόταση του ΕΔΗΚ για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα περνά στο προσκήνιο



Δύο νομπελίστες οικονομολόγοι υποστηρίζουν την έξοδο της Κύπρου από την ευρωζώνη.
Αυτή ήταν και είναι η βασική πρόταση του ΕΔΗΚ που κατατέθηκε επιγραμματικά στον ελάχιστο χρόνο που μας δόθηκε από την δικτατορία του Ζυριχικού κατεστημένου , από τον υποψήφιο του ΕΔΗΚ Λουκά Σταύρου κατά την προεκλογική περίοδο.

Δυστυχώς το δικτατορικό κατεστημένο δεν μας έδωσε βήμα ώστε να αναπτύξουμε εκτενώς την πρόταση μας στο λαό , ούτε θέλησε να μας ακούσει και να ετοιμάσει μια εναλλακτική πρόταση στις πιέσεις του Γιούρογκρουπ .
Θεώρησε καλύτερο να κλείσει τη φωνή μας και να ακολουθήσει την πορεία που υπαγορεύουν τα συμφέροντα της ολιγαρχίας και της ξενοκρατίας , για να βιώνει σήμερα ο κυπριακός ελληνισμός τα δραματικά αποτελέσματα των επιλογών τους.
Το Ε.ΔΗ.Κ. έχει ολοκληρωμένη πρόταση επιστροφής σε εθνικό νόμισμα και εθνικοκοινωνικής ανασυγκρότησης της οικονομίας υπέρ της εργασίας του λαού και του συνόλου των παραγωγικών δυνάμεων .
Όμως τα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να αγνοούν την πρόταση μας και να δίνουν λόγο μόνο στα όργανα της υποχώρησης και της μνημονιακής επιλογής για να ασκούν ανενόχλητοι ψυχολογικό πόλεμο και να παραμυθιάζουν το λαό πως η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα θα φέρει την καταστροφή.
Ένα έχουμε να τους πούμε . Τα πράγματα δεν θα πάρουν τη πορεία που επιθυμούν διότι κάποια στιγμή ο λαός θα αντιδράσει και τότε θα απολογηθούν και οι δικτάτορες και τα ΜΜΕ .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ