Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Πρόταση Ε.ΔΗ.Κ.: Ενότητα λαού και στρατού

Στις παρούσες συνθήκες που δημιούργησε η καταστροφική ραγιαδίστικη ταξική και φιλοσιωνιστική πολιτική Αναστασιάδη , εμείς οι εθνικοκοινωνιστές του Ε.ΔΗ.Κ. καταθέτουμε τις ακόλουθες προτάσεις :
  1. Παραίτηση κυβέρνησης Αναστασιάδη και προκήρυξη νέων προεδρικών εκλογών.
  2. Ένοπλες λαϊκές πολιτοφυλακές που θα στηρίξουν μαζί με την εθνική φρουρά τα λαϊκά δίκαια ενάντια σε κάθε εσωτερική και ξένη επιβουλή , μέχρι την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης.
  3. Άμεσος έλεγχος εξόδου ξένου συναλλάγματος από την Κύπρο.
  4. Έκτακτα δικαστήρια για όσους τραπεζικούς και πολιτικούς εμπλέκονται σε διασπάθιση χρημάτων των καταθετών και αντιμετώπιση ποινών εθνικοκοινωνικού δικαίου ( δήμευση περιουσίας και έγκλειστη κοινωνική εργασία σε πρώτη φάση ) .
  5. Κατάσχεση των περιουσιών των τοξικών τραπεζών και προστασία των καταθετών.
  6. Κρατικοποίηση όλων των τραπεζών και εθνικοκοινωνική διαχείριση του τραπεζικού συστήματος στη βάση του λαϊκού συμφέροντος .
  7. Ανακοίνωση εξόδου από την ευρωζώνη και επιστροφής σε εθνικό νόμισμα με δημιουργία κρατικής τράπεζας που θα στηρίξει άμεσα την παραγωγή.
  8. Συμμαχία με την Ρωσία και παραχώρηση ναυτικής βάσης στον ρωσικό πολεμικό στόλο με αντάλλαγμα την οχύρωση της αεράμυνας μας και την παροχή επιθετικού εξοπλισμού.
  9. Κλείσιμο των οδοφραγμάτων και έκτακτα μέτρα στη γραμμή αντιπαράθεσης με τους κτηνοτούρκους κατακτητές.

Η κρίση αντιμετωπίζεται όχι με την διατυμπανιζόμενη “ενότητα” μεταξύ των πολιτικών του συστήματος και των κομμάτων της διαπλοκής , της διαφθοράς και της προδοσίας , αλλά με ατσάλινη , ένοπλη ενότητα μεταξύ λαού και στρατού.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ.