Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ο εθνικοκοινωνισμός ως βούληση καταστροφής του συστήματος της ολιγαρχίας


Η κυβέρνηση Αναστασιάδη επείγεται να ολοκληρώσει αυτό που άφησε στη μέση η δήθεν κομμουνιστική κυβέρνηση Χριστόφια.
Σπεύδουν να κλείσουν τη δανειακή σύμβαση για να στηρίξουν τους τραπεζίτες και τους δημόσιους υπαλλήλους που στελεχώνουν την τυραννική γραφειοκρατία και τις ημικρατικές επιχειρήσεις που καταληστεύουν τα λαϊκά στρώματα , επιχειρήσεις οι οποίες θα περάσουν όπως φαίνεται στα χέρια ορισμένων ιδιωτών της πλουτοκρατίας.

Η ιδιωτική παραγωγική οικονομία που είναι η πραγματική λαϊκή οικονομία , μέσα από την σκλαβιά στη τρόικα και τα μνημόνια της που θα είναι αλλεπάλληλα , θα περιέλθει σε δεινή συρρίκνωση και ο λαός θα υποστεί την φτώχεια και την εξαθλίωση .
Σοσιαλιστές , πρώην κομμουνιστές και καπιταλιστές μαζί με τους παπάδες , έδωσαν τα χέρια με κοινό στόχο να στηρίξουν το ιδιωτικό τραπεζικό σύστημα και μαζί με αυτό τον κομματοκρατικό συμμοριτισμό ή όπως τον ονομάζουν , κοινοβουλευτισμό.
Απέναντι σε αυτή τη τυραννία οφείλουμε να παραμείνουμε σταθεροί στους στόχους του ελληνικού εθνικοκοινωνισμού :
  • Καταστροφή του ιδιωτικού ληστρικού τραπεζικού συστήματος και απόλυτος έλεγχος της διακίνησης του εθνικού νομίσματος στο οποίο πρέπει να επιστρέψουμε , μέσα από μια κρατική τράπεζα.
  • Καταστροφή του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού , που είναι η δικτατορία της ολιγαρχίας πάνω στις παραγωγικές δυνάμεις και εγκαθίδρυση της οργανικής δημοκρατίας στην οποία θα παράγεται η εξουσία μέσα από τις παραγωγικές ενώσεις και τις τοπικές κοινότητες.
  • Ο τρίτος στόχος που πρέπει να επιμείνουμε είτε μέσα από την φτώχεια είτε μέσα από τον πλούτο , είναι η επανελλήνιση . Η επιστροφή στις δημιουργικές ανθρωποκεντρικές αρχές και αξίες της αρχαίας Ελλάδος και η απόθηση κάθε μορφής δογματισμού απο την παιδεία. 
Μέχρι την επικράτηση της ιδεολογίας μας , έχουμε χρέος να εργαζόμαστε για την αποδόμηση του συστήματος. Ότι καταστρέφει την "πνευματική" , πολιτική και οικονομική τυραννία , μας φέρνει κοντύτερα στην ελευθερία.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ.