Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Η Ελλάδα έχει εθνικό καθήκον να προστατεύσει την Κύπρο

Η οικονομία της Κύπρου παραδόθηκε στην τρόικα πριν ακόμα εφαρμοστεί το μνημόνιο .
Η κυβέρνηση και η βουλή ασκούν ρόλο μεσολαβητή και διεκπεραιωτή των εντολών των τοκογλύφων της ευρωζώνης.
Από την άλλη η Κύπρος δέχεται πιέσεις στα θέματα της ΑΟΖ και του Κυπριακού.
Από πλευράς Ρωσίας , Αμερικής και Ευρωπαϊκής Ένωσης επιχειρείται η αναγνώριση των αμφισβητήσεων της Τουρκίας στην κυριαρχία της Κύπρου επί της ΑΟΖ της .
Η Μεγάλη Βρετανία επίσης , θέτει θέμα δικαιωμάτων επί της κυπριακής ΑΟΖ και προέκτασης των χωρικών υδάτων των αγγλικών βάσεων στα 12 μίλια.

Στο μεταξύ δηλώσεις του υπουργού εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη αποκαλύπτουν παρασκηνιακές κινήσεις στις οποίες συμμετέχει και η παρούσα κυβέρνηση .
Η Κύπρος βρίσκεται σε περιβάλλον επερχόμενης καταιγίδας και ο κυπριακός ελληνισμός αισθάνεται έντονα την ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Στις τωρινές συνθήκες , μόνο η παρουσία των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στη Κύπρο θα διάνοιγε ευοίωνες προοπτικές και θα απωθούσε τις ξένες επιβουλές , θέτοντας τέρμα στη πολιτική των υποχωρήσεων.
Η Ελλάδα πρέπει επιτέλους να καταλάβει ότι έχει εθνική ευθύνη για την Κύπρο και δεν πρέπει να επιτρέψει σε κανένα ξένο ή ντόπιο να διακινδυνεύσει με οποιοδήποτε τρόπο την παρουσία του ελληνισμού στα χώματα της.
Η Κύπρος είναι προ πολλού υποταγμένη στο Ζυριχικό προδοτικό και ληστρικό κατεστημένο που την οδήγησε στην διάλυση και στα πρόθυρα της απώλειας και της εναπομείνασας ελληνικής εδαφικής κυριαρχίας .
Η Ελλάδα πρέπει να δράσει άμεσα πριν η Κύπρος δεχθεί νέο ανεπανόρθωτο πλήγμα. 

Τομέας ιδεολογικού πολέμου 
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα - ΕΔΗΚ