Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Λύση στη βάση σύγκλησης συμφερόντων επιδιώκει ο Αναστασιάδης

Ο νέος πρόεδρος της κυπριακής δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε πολλές ανακοινώσεις του καθώς και στη πρόσφατη συνέντευξη του στην ΕΡΤ , προσπαθεί να θέσει την προοπτική επίλυσης του κυπριακού στην βάση της ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ μεταξύ Κύπρου , Τουρκίας , Ρωσίας , Αμερικής , Ισραήλ και Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως ο ίδιος ανέφερε .
Αυτή η νέα φιλοσοφία απομακρύνεται πλήρως από την πραγματική βάση του κυπριακού που είναι για εμάς τους Έλληνες εθνικοκοινωνιστές , το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση και το χρέος της απελευθέρωσης.

Η φιλοσοφία Αναστασιάδη παρακάμπτει ακόμα και αυτή την λανθασμένη και ελλειπή βάση της εισβολής και κατοχής που διατυμπάνιζαν οι συγκυβερνόντες με το ΔΗΣΥ , μειοδότες του ΔΗΚΟ .
Ο Αναστασιάδης έχει πολλές φορές αναφερθεί στη ανάγκη αξιοποίησης και αναβάθμισης του αγωγού NABUCCO και διοχέτευσης του φυσικού αερίου της κυπριακής ΑΟΖ , μέσω αυτού προς την Ευρωπαϊκή Ένωση .
Οπότε το εθνικό δίκαιο θα ενταφιαστεί για πάντα εξ ονόματος πρόσκαιρων συμφερόντων της ντόπιας ολιγαρχίας , εκκλησιαστικής και ιδιωτικής , ως και των διεθνών τοκογλύφων.
Η υλοποίηση της φιλοσοφίας Αναστασιάδη , δηλαδή της επίλυσης στη βάση της σύγκλισης συμφερόντων , θα μετατρέψει την Κύπρο σε επαρχία της Τουρκίας με εφαρμοσμένα μέτρα και βήματα που θα παρακάμπτουν κάθε λαϊκή απόφαση , σε συνέχεια της προδοτικής γραμμής της εμπράγματης λύσης που εγκαινιάσθηκε με την άρση της εμπολέμου καταστάσεως και το άνοιγμα των οδοφραγμάτων το 2003.
Προς αυτή τη κατεύθυνση ευθυγραμμίζεται και ο αρχιεπίσκοπος , προφανώς γιατί νομίζει ότι σε μια νέο-οθωμανική κατάσταση θα διατηρήσει τα σκήπτρα , το ποίμνιο και τα τσιφλίκια.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ