Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Διορίζουν συνομιλητή και υποβαθμίζουν την κυπριακή δημοκρατία


Ο υπουργός εξωτερικών της κυπριακής δημοκρατίας Ιωάννης Κασουλίδης δήλωσε ψες στο MEGA ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη θα διορίσει συνομιλητή για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους τούρκους κατακτητές.
Τόνισε μάλιστα ο Κασουλίδης ότι ο νέος συνομιλητής δεν θα έχει καμία σχέση με τα ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ άρα δεν θα αποτελεί πρόβλημα για την Τουρκία να συζητά μαζί του.

Ρωτούμε λοιπόν , ποιους θα αντιπροσωπέυει ο νέος συνομιλητής ; Μήπως τις στοές της Μασονίας , τις φάρες των προδοτών της Ζυρίχης που ρήμαξαν τη πατρίδα μας , την εκκλησιαστικό-ιδιωτική ολιγαρχία του πλούτου που επείγεται να δώσει λύση γιατί προφανώς ευνοούνται τα συμφέροντα τους από την αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος ;
Το βέβαιο είναι ότι δεν θα αντιπροσωπεύει την κυπριακή δημοκρατία όπως είπε και ο θλιβερός Κασουλίδης με ύφος αμπελοφιλοσόφου εθνοπατέρα.
Θα αντιπροσωπεύει μάλλον κατ' αυτούς την “ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΉ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ”. Δηλαδή ο νέος πρόεδρος με την στήριξη ολόκληρης της δεξιάς συγκυβερνώσας κοινοβουλευτικής συμμορίας , ΔΗΣΥ , ΔΗΚΟ και ΕΥΡΩΚΟ , υποβαθμίζουν την κυπριακή δημοκρατία σε ελληνοκυπριακή κοινότητα και ανοίγουν το δρόμο της λεγόμενης πολυμερούς διάσκεψης μέσα από την πολυμερή παρέμβαση και συνδιαλλαγή .
Υποβάθμιση της κυπριακής δημοκρατίας και παραχώρηση απευθείας εμπορίου στους κτηνοτούρκους κατακτητές σημαίνει ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Παίδες Ελλήνων ίτε.
Μην αφήσετε τους γραικύλους τουρκοπροσκυνημένους της δεξιάς συγκυβέρνησης να ξεπουλήσουν την πατρίδα ,  την ποτισμένη με το αίμα των ηρώων μας.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ