Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Για την απόφαση του λεγομένου εθνικού συμβουλίου

Η απόφαση του λεγομένου εθνικού συμβουλίου για παραμονή στην ευρωζώνη και υπαγωγή της Κύπρου στο μνημόνιο ήταν αναμενόμενη και στην ουσία θεατρινίστικη διότι ήδη η Κύπρος δέθηκε στα σκληρά δεσμά της διεθνούς και ντόπιας τραπεζοκρατίας.
Αυτή η συζήτηση έπρεπε να γίνει επί κυβερνήσεως ολετήρος Χριστόφια και οχι εκ των υστερών . Έπρεπε από τότε να είχε τεθεί ο προβληματισμός της εξόδου από την ευρωζώνη και της ανασυγκρότησης της οικονομίας μας πάνω σε νέες βάσεις , όπως εμείς οι εθνικοκοινωνιστές του Ε.ΔΗ.Κ. , προτείναμε .

Τότε όφειλε το ΑΚΕΛ να έχει ολοκληρωμένη πρόταση αποφυγής του μνημονίου και όχι τώρα που βρίσκεται στην αντιπολίτευση.
Αξιοσημείωτη και η θέση της ΕΔΕΚ υπέρ της πορείας της Κύπρου εντός ευρωζώνης και μνημονίων της τρόικας προς διάσωση του τραπεζικού συστήματος . Δείχνει για άλλη μια φορά η ΕΔΕΚ πόσο κίβδηλος και επικίνδυνος είναι ο σοσιαλισμός που πουλούν στο λαό ενώ παράλληλα στηρίζουν το ολιγαρχικό τραπεζικό υπερκράτος.
Για τα κόμματα της δεξιάς , ΔΗΣΥ , ΔΗΚΟ και ΕΥΡΩΚΟ δεν αποτελεί έκπληξη η απόφαση τους διότι προσιδιάζει στην ιδεολογία τους να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των ολίγων.
Από την χθεσινή απόφαση φαίνεται όμως πόσο θεατρίνοι και πολιτικοί απατεώνες είναι και οι αριστεροί και οι σοσιαλιστές και πως όλοι από κοινού υπηρετούν το άθλιο σύστημα της τυραννίας , της καταλήστευσης των παραγωγικών δυνάμεων , και της χειραγώγησης του λαού μέσα από ένα σύστημα συμμορίτικης εξουσίας ( κομματοκρατικός κοινοβουλευτισμός ) και σκοταδιστικής παιδείας.
Το χειρότερο είναι που ο δεσμώτης λαός εμπιστεύεται τους στυγερούς θαυματοποιούς και άλλοι χειροκροτούν και χαριεντίζονται και άλλοι απλώνουν τα χέρια για ένα πιάτο ριζομακάρονα συνωθούμενοι στις γραμμές των συσσιτίων που οι ελεήμονες τραπεζίτες διοργανώνουν.
Η μοίρα της Κύπρου προδιαγράφεται από την πνευματική και ψυχική κατάσταση του λαού της . Μοίρα ολέθρου και καταισχύνης.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ