Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Εκλιπαρούν αναβολή επανέναρξης των συνομιλιών

Ο υπουργός εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης εκλιπαρεί τον ΟΗΕ , τους Αμερικάνους ,τους εγγλέζους , τους εβραίους και τους τούρκους κατακτητές , για αποδοχή αναβολής έναρξης του νέου κύκλου συνομιλιών με την αιτιολογία της επικέντρωσης της κυβέρνησης Αναστασιάδη στην οικονομική κρίση που μαστίζει τη Κύπρο.

Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές έχουμε αντίθετη άποψη με τους κρατούντες στο εθνικό θέμα και έχουμε καταθέσει στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές ολοκληρωμένη πρόταση αντιμετώπισης της παρουσίας των αγγλοτούρκων κατακτητών στο ράθυμο και προσκυνημένο κυπριακό λαό.
Για την προσπάθεια της παρούσας κυβέρνησης να συνδυάσει την έναρξη των συνομιλιών με την υποσχόμενη οικονομική ανάκαμψη έχουμε να πούμε πως με αυτή τη τακτική η κυβέρνηση της κυπριακής δημοκρατίας συνδέει το κυπριακό με τις οικονομικές εξελίξεις .
Πάνω σε αυτή τη τακτική εκτυλίσσεται μια οργιώδης προπαγάνδα που προετοιμάζει δραματικές υποχωρήσεις πάνω στη γραμμή της επιβολής εμπράγματης λύσης που άρχισε με την εσχάτη προδοσία της άρσης της εμπολέμου καταστάσεως και του ανοίγματος των οδοφραγμάτων .
Ο τρόπος που ενεργεί η κυβέρνηση ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ προς εξασφάλιση της αναβολής των συνομιλιών αποτελεί στην ουσία μια πολυμερή εμπλοκή στο εθνικό θέμα που κινείται στην γραμμή της “λύσης στη βάση κοινών συμφερόντων” και όχι στη βάση του εθνικού και διεθνούς δικαίου.
Στη συνάντηση που θα έχει ο Ιωάννης Κασουλίδης με το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική , καλά κάνει να τους ρωτήσει γιατί στηρίζουν οι εβραίοι τους τούρκους κατακτητές με επενδύσεις στη κατεχόμενη γη των ελλήνων. Αυτά κάνουν πως δεν τα γνωρίζουν οι κυβερνόντες που ζητούν αναισχύντως "βοήθεια και κατανόηση" από τους εβραίους που εποικίζουν την κατεχόμενη πατρίδα μας.
Αίσχος μειοδότες εβραιοπροσκυνημένοι.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ