Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Σε Αμερικανούς και Εβραίους ξεπουλούν τον ενεργειακό πλούτο της Κύπρου

Η τραπεζοκρατία ( συστημική πολύμορφη εμφανής και αφανής σχέση μεταξύ πολιτικού συστήματος, κομματικού συμμοριτισμού και τραπεζιτών ) αφού εξανέμισε το κοινωνικό κεφάλαιο , δηλαδή τα λεφτά των πολιτών και συγκάλυψε στη συνέχεια το έγκλημα που διαπράχθηκε , προχώρησε στο ξεπούλημα του ενεργειακού πλούτου στις ξένες εταιρείες Αμερικανικών και εβραϊκών συμφερόντων.
Συγκεκριμένα με απόφαση του το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε το “μνημόνιο συναντίληψης” ( έτσι ονομάζεται το ξεπούλημα ) για την δημιουργία του τερματικού με τις εταιρείες Noble Energy International Ltd, Delek Drilling Limited Partnership και Avner Oil Exploration Limited Partnership .

Όλα δείχνουν ότι η οικονομική κρίση ήταν στημένη και μεθοδευμένη για να μας αρπάξουν στο τέλος το πλούτο της ΑΟΖ και να μας φέρουν απο πάνω και τον εβραϊκό στρατό στο νησί.
Το Ζυριχικό κατεστημένο δεν ήθελε την Ελλάδα από το 1960 που εγκαθιδρύθηκε . Τώρα σύσσωμο γλύφει τους Εβραίους , από την αριστερά στο ρυπαρό κέντρο μέχρι την ακροδεξιά.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές του ΕΔΗΚ ζητούμε κάθαρση εδώ και τώρα , Ενιαίο στρατό με την Ελλάδα και κατάργηση κάθε συμφωνίας που παραδίδει γη και ύδωρ στους ξένους.
Ο ενεργειακός πλούτος της ΑΟΖ , ανήκει στο λαό και το έθνος .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ