Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Το ενδεχόμενο εισβολής προσφυγικών τουρκικών ορδών

Η εξέλιξη των πραγμάτων στη Τουρκία είναι απρόβλεπτη . Αγνοούμε πολλά στοιχεία για να έχουμε ένα ασφαλές συμπέρασμα ή πρόβλεψη .
Το μόνο προβλέψιμο σε αυτή την υπόθεση είναι η προετοιμασία του ντόπιου εθνομηδενισμού σε επίπεδο λαϊκής σύναξης , να υποδεχθεί ενδεχόμενη είσοδο χιλιάδων ή και εκατομμυρίων προσφύγων που θα καταφύγουν στην Ελλάδα και τη Κύπρο.

Οπότε , αν τα πράγματα οδεύσουν προς αυτή τη κατεύθυνση , θα προστεθούν στα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που υπάρχουν ήδη σε Ελλάδα και Κύπρο και οι τουρκικές προσφυγικές ορδές .
Μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο δεν αναμένεται κανένα σχέδιο από τις κυβερνήσεις Ελλάδος και Κύπρου . Διότι εις μεν την Ελλάδα ασχολούνται με το αντιρατσιστικό εις δε την Κύπρο με την αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος μέσα από το άνοιγμα απευθείας εμπορικών σχέσεων αυτού με την Ε.Ε.
Το πρόβλημα της επέλασης της Ασίας στην Ευρώπη με στόχο τη διάλυση του δυτικού ελληνογενούς πολιτισμού της , δεν αναχαιτίζεται με ιδεολογίες εθνοφυλετικού συμφυρμού του τύπου είμαστε όλοι παιδιά του ίδιου θεού ή είμαστε όλοι προλετάριοι , αντιμετωπίζεται μόνο με επανελλήνιση των εθνικών κοινωνιών μας , αδιαπέραστα ατσάλινα σύνορα και πολιτισμική αντεπίθεση στην Ασία. Σκέψεις που μόνο μια εθνικοκοινωνική Ευρώπη μπορεί να αναπτύξει και πραγματώσει.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ