Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

“Εθνικό συμβούλιο” = Το συμβούλιο των μειοδοτών υπό τον Αναστασιάδη

Σε διήμερη συνεδρία του “εθνικού συμβουλίου” θα συζητηθεί μεταξύ άλλων και ο διορισμός συνομιλητή στις συνομιλίες για το κυπριακό.
Σε ποιες συνομιλίες θα παρακαθίσει ο συνομιλητής δεν μας λένε.
Όταν η παρούσα κυβέρνηση σε συνέχεια της μειοδοτικής γραμμής Χριστόφια θέτει ως προϋπόθεση έναρξης των συνομιλιών την προδοτική πρόταση επιστροφής της Αμμοχώστου με ανταλλάγματα που θα αναβαθμίσουν σε κράτος το κατεχόμενο μόρφωμα , τι απομένει να πουν στις συνομιλίες;

Ας μην ξεχνάμε ότι επί ολετήρος Χριστόφια τέθηκε το θέμα του παζαρέματος , το λεγόμενο ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ το οποίο επιβεβαίωνε το τέλος των συνομιλιών δεδομένου ότι η κάθε πλευρά έθεσε οριστικά και αμετάκλητα τις θέσεις και απόψεις της.
Ο νέος ολετήρας της πατρίδος που ακούει στο όνομα Αναστασιάδης , γνωρίζοντας πολύ καλά αυτά τα δεδομένα και το εγγενές αδιέξοδο τους , θέλει να προχωρήσει σε εμπράγματες παραχωρήσεις ώστε να δημιουργήσει νέα δεδομένα και νέο κύκλο συζήτησης .
Θέλει με λίγα λόγια να εγκλωβίσει την βούληση του κυπριακού και μείζονος ελληνισμού πριν ανοίξει η αίθουσα των νέων συνομιλιών με σαφή πλέον στόχο την συνομοσπονδία.
Αν δεν θέλετε να το καταλάβετε αυτό τότε θα υποστείτε τον εκτουρκισμό της πατρίδος και όταν θα ξυπνήσετε θα είναι πια αργά. 







Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Ε.ΔΗ.Κ.