Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Όχι στη φορολόγηση της πρώτης κατοικίας

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη , εγκαινίασε την φορολόγηση της πρώτης κατοικίας. Το μέτρο αυτό κρίνουμε ως κατεξοχήν αντιλαϊκό , αντιπατριωτικό  και απάνθρωπο . Αν κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει τον φόρο ,  εννοείται πως τίθεται ως εγγύηση η ίδια η ύπαρξη του και συνεπώς θα καταλήξει στη φυλακή ή άστεγος στους δρόμους μιας και ο επάισχιντος αυτός φόρος Αναστασιάδη θα κτυπήσει τους φτωχούς και τους άνεργους . 

Η φορολόγηση της πρώτης κατοικίας μεταβάλλει τους πολίτες σε σκλάβους του αστικού κράτους  μέσα στην ίδια την πατρίδα τους. Τούτο σημαίνει πως η διαμονή στη πατρίδα την οποία οι πολίτες παρέλαβαν από τους αγώνες των ηρώων στο εξής πληρώνετε για να διατηρούν τους παχυλούς μισθούς και τα εφάπαξ τα κρατικά παράσιτα και οι μανδαρίνοι.
Η πατρίδα που παραλάβαμε από τους ήρωες γίνεται μέσον πορισμού του αστικού παρασιτικού και διεφθαρμένου κράτους και οι πολίτες γίνονται σκλάβοι των κομματικών συμμοριών που εναλλάσσονται στην εξουσία.
Το κράτος των μανδαρίνων και των διεφθαρμένων πολιτικάντηδων με τους κομματικούς μηχανισμούς τους , σκοτώνει τους πολίτες και την πατρίδα. Αυτό το κράτος οφείλει κάθε τίμιος πολίτης να το υποσκάπτει μέχρι της τελικής συντριβής του.
Παντού και πάντα υπάρχει μια ευκαιρία να εκφράσεις την απέχθεια σου στη τυραννία των μανδαρίνων μέχρι να πέσει αυτό το έκτρωμα και οι λαϊκές παραγωγικές δυνάμεις να ορθώσουν το δικό τους κράτος που θα προστατεύει τον πολίτη  , τη πατρίδα , τη παραγωγική εργασία διαφυλάσσοντας την εξουσία στα χέρια των παραγωγικών και κοινοτικών  ενώσεων στη βάση της λαϊκής συνέλευσης.
Όχι στη φορολόγηση της πρώτης κατοικίας .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ