Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Η επανάσταση Αναστασιάδη

Σε ένα χρόνο περίπου από τώρα , Ιούνιο του 2014 αρχίζει να πραγματοποιείται η επαναστατική κοινωνική μεταρρύθμιση Αναστασιάδη. Στην Αναστασιάδειο επαναστατική κοινωνία κάθε κύπριος πολίτης θα έχει εξασφαλισμένο από το κράτος ένα ελάχιστο εισόδημα . Αν δηλαδή κάποιος είναι άνεργος ή αμείβεται κάτω του ορισμένου από το κράτος κατώτερου εισοδήματος θα πηγαίνει στο πρώτο κρατικό ταμείο και θα εισπράττει το συμπλήρωμα .

Που θα βρίσκει τα λεφτά το επαναστατικό κράτος Αναστασιάδη είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Μέχρι τότε βέβαια θα ενθαρρυνθούν από αυτή την επαναστατική εξαγγελία όλοι οι εργοδότες των χαμηλά αμειβόμενων εργατών και όχι μόνο να ρίξουν ακόμα περισσότερο τα μεροκάματα  και να περιορίσουν στο έπακρο τα δικαιώματα της εργασίας εν αναμονή της επαναστατικής συμπλήρωσης τους από το κράτος-θεό που εξήγγειλε ο Αναστασιάδης.
Το μήνυμα  Αναστασιάδη εστιάζει με λίγα λόγια στους μισθούς πείνας που εδώ καιρό προσφέρονται στους εργάτες για πολλούς και διάφορους λόγους. Αντί λοιπόν η πολιτική του κράτους να κατευθύνεται στη θεραπεία αυτών των αιτιών της πτώσης των μισθών και της απώλειας των δικαιωμάτων φουσκώνει τα μυαλά των πεινασμένων με τον μελλοντικό παράδεισο των επιδομάτων.
Τέτοιου είδους εξαγγελίες  μόνο σε παράσταση καραγκιόζη θα μπορούσαν να ακουστούν και όχι να εκστομίζονται από τον πρόεδρο της  δημοκρατίας όταν η πατρίδα μας τελεί υπο τη κατοχή των τοκογλύφων της τρόικας και η οικονομία του τόπου ολισθαίνει από το κακό στο χειρότερο μέσα σε συνθήκες ακραίας φαυλοκρατίας , διαφθοράς και εξουθένωσης της λαϊκής παραγωγικής βάσης από την ληστρική επισκίαση της τραπεζοκρατίας .
Η οικονομία του τόπου δεν σώζεται με καραγκιοζλίκια και υποσχέσεις αλλά με συγκεκριμένο  πρόγραμμα ενίσχυσης της παραγωγής και διασφάλισης των δικαιωμάτων της εθνικής εργασίας .

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ